Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzia

I nie mówcie, że...

Polecane posty

Gość guzia

przysłowie ,,Przez żołądek do serca,, nie jest aktualne. Wczoraj popstrykałam się z moim misiem i dzisiaj zrobiłam mu na obiad jego ulubione roladki. Rzadko wogóle robię takie tradycyjne dania a on niestety je uwielbia. Dodatkowo wymyłam głowę wypachniłam się, ubrałam sexi bieliznę na to szlafroczek i siedziałam przed kompem.Gdy przyjechał pobiegł odrazu do kuchn gdyż znajomy obdarował go płodami z działki. Po 15 min. przyleciał do pokoju z wielkim bananem na twarzy i powiedział:dziękuję kochanie za pyszny obiadek. Pocałował mnie w policzek i pobiegł myć samochód. Fajnie nie? A ja zostałam przed kompem i poczułam niezmierną potrzebę podzielenia się tym z Wami :)

Gość czyja to jest wina
fajnie z tym bananem:)

Gość guzia
Uwierzcie, że mnie mó misio także rozwalił. I jak tu się na niego gniewać?:) Z takim bananem:D...oznaką szczęścia po pysznym obiadku:)

Gość klejka
A to fajny chłop....swojski:D

Gość PCT
kiepski ten twoj chłopina :o jak siedzialas przed kompem w bieliznie to po obiadku od razu ladnie bym cie wybzykał :p a ten do samochodu polecial :o sierota jakaś :o

Gość guzia
Kiepski nie kiepski:( swojego bronić będę. W bieliżnie ale i w szlafroczku coby nie rzucać się odrazu w oko:( A gdyby był tak kiepski zawsze to pewnie bym się nie chwaliła no nie

Gość guzia
opowiedziałam to raczej jako anegdotkę więc za rady dziękuję:) poradzę sobie....obiecuję:)

Gość ja to robie na codzien
czy to znaczy ze, wyjatkowo umylas glowe? wybalsamowalas sie itp?