Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czysta dziewczyna hehhehe

Od 3 dni jestem dziewica. heheh

Polecane posty

Powiedzialam tak 3 dni temu swojemu chlopakowi:P dlatego tak sie czuje i przyznam że śmieszy mnie to:) Czuje się głupio że musze teraz taką udawać, ale jest ciekawie. Powiedziałam mu to bo on wcześniej mówił że najabardziej chciałby dziewicy. To teraz we mnie ma dziewice i wieży w to. Ja oczywiście nie jestem nią bo spałam już z 3 chłopakami, ale jestem ciekawa jak to dalej z nim będzie. Małe ma szanse żeby się w tym zorientować skoro jest prawiczkiem.

Gość i czujesz sie dobrze
z tym klamstwem?

Gość gość
Heh, czyli jednym slowem go w ch..ja robisz

pozdro tak wlasnie to ująlem Czysta dziewczyna hehhehe to jak bedziecie sie pierwszy raz ze soba seksic to nie sciagaj rajstop i udawaj ze to blona :D huehueehu

Czuje się dobrze bo to w dobrej wieże powiedziane:) Jest dobrze mi z nim i nie czuje obaw i powodów do rozpaczy. Nie on jeden nabierze sie na mój numer (mam taka nadzieje) a skoro chce miec cnotke to ma:)

Gość gość
Kiedys kurtyzany smarowaly cipke jakims kamieniem,....nie pamietam, ale moze to ametyst byl, albo cos podobnego..dzieki temu szparka sie zwezala i za numerek z taka panienka jakis nadziany gosc placil fortune, bo byl swiecie przekonany ze bzyka dziewice.

Gość tak się właśnie owija facetów
wokół palca ;) oni myślą, że mają swój skarb..... a my mamy to co chcemy!!!! pozdrawiam i powodzenia.

Gość gość
Tu klamstwo, tam klamstwo....pewnie nie robi ci to juz roznicy, czy jestes z kims szczera czy nie, ale Twoja sprawa.

Gość ja słyszałam że braby
w dawnych czasach babki taki pęcherz z ryby i do niego dawały krew świńską i pod pupę to wkładały przed pierwszym numerkiem, w odpowiednim momencie przygniatały.......... i dowód dziewidztwa jak się patrzy gotowy.... krew na prześcierwdle.... ej te chłopy zawsze głupie były !!! ;)

Gość gość
Skarb:o Ja trez kiedys bylam dziwica, a skarbem dla niego bylam tak z 1.5 roku, poczym zaczal mnie oklamywac i zdradzac. Poszedl do nie - dziewicy. Dziewictwo sposobem na owijanie sobie faceta...no tak, chyba wokol nog.

Gość gość
A ja chce faceta z jajami, ktory szanuje, ze kazdy ma jakas pzreszlosc.

Gość Ojciec_Rydzyk
Ty nieżądnico wstrętna!!!!!!!!! Nie wstyd Ci???? Włącz lepiej radio Maryja albo tv TRWAM!!!

a co wy od razu chcecie do ołtarza pedzić? fajnie się tak zabawić....co do od razu musi być ten jedyny na całe życie? oni mogą kłamać o zdradach, imprezkach z kolegami, ile zarabiają, ile wydali na paliwo.... nam też się coś czasem należy, nie?

Gość ale to jest poważne kłamstwo
nie masz przez to nizszego poczucia wartosci?

wszyscy czasem kłamią ;) taka jest niestety prawda.....

Gość gość
Juz wole sama przeczyscic sobie swoj komin;)Jasne, ze kazdy czasem oszukuje...a dla mnie tym sie to rozni od klamstwa, ze dotyczy blahych spraw. Klamstwo w temacie dziewictwa to juz dla mnie powazna sprawa. Zauwaz, ze jesli chlopak chce dziewicy, to moze powaznie mysli o ich zwiazku, a ona zwyczajnie sie bawi jego kosztem i za tydzien wymieni na lepszy model, dla ktroego znow bedzie cnotka:o To nie w moim stylu.

Czysta dziewczyna hehhehe ==> wypierdalaj, ok:) rzygac mi sie chce jak to czytam

ZALEżY OD SYTUACJI... jak dla mnie.... nie "zrobiłabym" w ten sposób na pewno religijnego kolesia, który szuka partnerki wyznającej podobne co on zasady moralne.... ale takiego, co twierdzi.... że facet może być "doświadczony", a kobieta to się nie może "puszczać"..... bez wahania!!!! o takim nie potrafiłabym też poważnie pomyśleć.... jak tylko w kategoriach zabawienia się.... bo dla mnie taka postawa to czysta hipokryzja.... ale chętnie zobaczyłabym.... jakby się to rozwijało ;)

Gość la la
Pozdro, ten kamień to ałun. :) Ja również nigdy nie okłamałbym w ten sposób uczciwego człowieka. Ale co do tych seksistowskich hipokrytów, co tu kiedyś mieli taki ohydny topic, na którym wylewali swoje kompleksy małego członka, to mam nadzieję, że każdy jeden nabierze się na takie "dziewictwo". :P I stanie cały dumny przed ołtarzem z "czystą", co przed nim tabuny obrabiała. :D Aha, uprzedzając - nie jestem żadną dziwką, miałam i mam jednego partnera.

do autorki: Zastanawia mnie to czy \"wieża\" kojarzy ci się z penisem, bo jeśli piszesz o \"wierze\" to gostek ci ufa a ty zachowujesz się jak zwykła \"sucz\". Potem ten ktosik będzie robił podobnie jak ty i skrzywdzi kilka albo kilkanaście dziewczyn więc powodzenia i domóżdżenia.

Gość Dawson
Ej Kobieto.. heh.. wszystko zależy od tego, jak bardzo jest wyedukowany. Ja np. gdy pierwszy raz z moją (także dziewicą) się sexiłem, to wiedziałem, że tam jest błona i nawet dało się to wyczuć, takie coś.. poza tym po stosunku to widać, widać, że coś wypływa z tamtąd. Poza tym ignorancję tu wyczuwam. Czy ty wiesz, co się stanie, gdy się dowie, że nie jesteś dziewicą? Nawet sobie nie zdajesz sprawy.. naprawdę, może się tobie wydaje, że to tak sobie przejdzie.. ale to tak nie będzie.. faceta takie coś może zaboleć i później może mieć podejrzenia co do Ciebie, że nie mówisz mu wszystkiego. Może jeszcze wymuśli, że gdy z nim zaczęłąś, to byłaś, a później w drodze z kimś go zdradziłaś, albo coś.. Oj Misio, wdepnęłaś w gówienko... Ale zobaczymy :)

Pozdro ten \"kamien \" to ałun :) ma własciwosci obkurczajace ... kiedys stosowano przy zranieniach :)