Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgfdgf

wyobrazcie sobie ze mam kolezanke która nie byla u ginekologa jeszcze//

Polecane posty

Gość poprostu napisała

Gość miss kiss
no a jaki sens w tym : tak jestesmy grube obwisle z celulitem wszystkie absolutnie wszystkie wiec pewni enie jestesmy w twoim typie (zreszta kto by tu chcial sie z gowniarzem w pedofilie bawic) wiec zostaje ci tylko wyemigrowac w poszukiwaniu ladnych lasek. i oby jak najdalej stad. i tak mamy tu juz wystarczajaco duzo debili i wiesz nie rozmnazaj sie lepiej dla wlasnego dobra.

Gość poprostu napisała
"moze nie zbadać, większość problemów u kobiet rozwija się po rozpoczeciu współzycia lub w starszym wieku" wiekszej bzdury kobieto nikt nie mół napisac na tym forum..

Gość anakondaaaa
tez mysle ze to bzdura ze po rozpoczeciu wspolzycia sie rozwijaja problemy dopiero najczesciej..

Gość miss kiss
icdfds: MOW ZA SIEBIE . moze to bylo M.IN. od tamponow - wiesz co nie wnikalam ale jak laska ma 15 lat i ma nadzerke a jest dziewica to sory od czego?? od ogladania wiadomosci moze??

Gość anakondaaaa
napewno nie od tamponów bo tampony wiekszosc nosi i niezdrowe nie są..

Gość a stan zapalny
moga wywołać tampony....

jakieś dziwne pytania i stwierdzenia tu padają. Ginekolog to lekarz jak każdy inny. Jesli dziewczyna jest dziewicą i nic jej nie dolega, to naprawde nie ma potrzeby chodzic do lekarza tej specjalnośći. Jeśli ma problemy a jeszcze nie współżyła to badanie wykonuje się przez odbyt. Z tym rakiem szyjki macicy tez przeszadzacie, bo cytologię według najnowszych doniesień powinno się robic w tym celu paniom, które już współżyły. Rak szyjki macicy powstaje od bakterii i jest przenoszony podczas zbliżenia. Więc jeśli dziewczyna nie współżyła to nie ma tam czego szukać. Co innego, jeśli już uprawia seks, to wiadomo, że badania należy wykonywać, chodzić regularnie na cytologię i po ewentualne porady co do antykoncepcji. Strasznie się uśmiałam, że ktoś nie chce iść, bo wstydzi się. U lekarza pierwszego kontaktu tez się nie rozbieracie podczas badania?

Gość wszystkie niby takie
wspaniałe jestescie bo do gina chodzicie, ale tampony w nocy uzywacie, bo już nie jedna się do tego przyznała, myjecie sie po kilkanasie razy dziennie i golicie na łyso a pózniej dziwicie się skad te stany zapalne i nadzerki....

Gość pff f
jak sie ich nie zmienia czesto..albo zbyt czesto?

Gość jak ja kocham ludzi
ktorzy NIE ZNAJA a oceniaja !!!!!! latwo jest mowic jak sie kogos nie widzialo nawet na oczy nie?? super! gratulacje.

Gość popieram wiesz co

Gość wazneeeeeeeeee
no bo jak golicie cipy to bakterie przechodza,nawet przez majty.A wasze babki nie goliły i zdrowe byly.

Gość jak ja kocham ludzi
powazne pytanie : to jest prowokacja:/ robienie sobie jaj z czegos dla nas waznego - nasze zdrowie

Gość no a jaki sens w tym
to chore ze pozwalacie innym grzebac w waszych cipach. a tampony to szatanski wynalazek,od tego jest nadzerka

Gość wg mnie ma
i to duzo ,przeciez te wloski sa naturalna ochrona i zawsze byly

Gość jak ja kocham ludzi
no widze wlasnie..ponizej poziomu. kto dzieckom o tej porze pozwala na kompie siedziec wogole?? co do tematu , to ja sie nie dziwie ze niektore nie chodza.ja tez sie balam strasznie tak jak dentysty ale moj facet powiedzial ze nie bedzie sie ze mna kochac:D (szantaz) jak nie bede regularnie chodzila - on strasznie chce miec bobasa.. no a gdzies juz wymieniona dolegliwosc sie pojawila w wypowiedziach i trzeba dbac:) :) :)

do---------------no a jaki sens w tym Ty idź juz dzieciaku spać, bo jakieś bzdurki tu straszne wypisujesz

wg mnie ma -> gdyby tak było, to ginekolodzy zwracaliby uwagę wydepilowanym na zero pacjentkom... depilacja to raczej wygoda, szczególnie w upalne dni...

Gość miss kiss
wg mnie ma : ale wez pod uwage ze teraz majty przylegaja idealnie i raczej sie zarazki nie dostana - no chyba ze ktos chodzi bez, a kiedys kobiety chodzily w luznych pantalonach ..nie mialy prysznica tylko wode w studni i to calkiem niedawno bylo!!! komuna!!!

Gość a krostki i wrastajace włosy
to sa bardzo wygodne, nie ma co :/

Gość miss kiss
:D lol lol wrastajace wloski..to co teraz zmieniamy temat na : "jak depilowac bikini" ? proponuje cukrem..

jak ja kocham ludzi -> pewnie, że na początku, szczególnie u nastolotek, wstyd to coś zupełnie normalnego... chyba każda z nas się wstydziła przy pierwszej wizycie, może nie tylko przy pierwszej... dlatego najlepiej zacząć od ginekologa-kobiety... w dorosłym zyciu wizyty u ginekologa- to poprostu standard... a najbardziej dziwi mnie to, że nawet dorosłe, np. 30-letnie, wykształcone kobiety wstydzą się pójść do ginekologa...

Gość wg mnie ma
wiecie co ja pisze o wlasnych odczuciach ,mam juz 40 lat i urodzilam 3 dzieci , nigdy nie mialam nadzerki nawet , pewnie ze sobie podgalam pod majtki i czasem nawet gole cala ale to sporadycznie ,moze juz na starosc za leniwa jestem:)Tamponow nigdy nie nosilam .