Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VVViola

Kto przestaje ze mną brać tabletki anty?

Polecane posty

tmx, moim zdaniem nie masz sie czego obawiac. tak jak piszesz plemniki nie zyja az tak dlugo, a jestes zabezpieczona jeszcze przez 7 dni. Ja tez wspolzylam jeszcze w ostatni dzien z tabletka. Ja wczoraj wpolzylam, bez prezerwatywy... tylko oczywiscie koniec nie byl we mnie... Ale itak sie troche boję :( 2 tygodnie bez tabletek... jakby tak co... to mam dni płodne (?). Jeli o organizm chodzi to czuje się OK nawet super ! Ale jesli o sex chodzi to istna męczarnia!

Gość kaja82
znacie moze kogos kto wpadl w 1 cyklu po odstawieniu tabsow?

Koszmarny zbieg okoliczności... Za tydzień mam dostać planowo okres (pierwszy normalny od 3,5 roku!!!) a w ten dzień lecę samolotem do Belgii!!!! Pierwszy raz w zyciu! I do tego trzy nastepne dni spedze na szkoleniu w Belgii... Jak ja ten okres przezyje tam?? o ile bedzie punktualny!! Mam strasznego doła i stres + jeszcze ten okres... gdybym wiedziala o wyjezdzia, nie odstawialabym tabletek, bo na takich wyjazdach są jak zbawieniem... :( Czy pierwszy normalny okres moze byc az tak punktualny (28dnni)?

Gość Macro
Ja brałam Duphaston więc po odstawieniu pierszy @ miałam baardzo regularnie,nawet o dzień wcześniej niż zawsze.Duphaston bierze się od 16 do 25 d.c.

Czy ktoras z was tez czeka na pierwszy @ po tabletkach teraz? 28 dzien bedzie u mnie we wtorek, czyli za 4 dni. Jednak w ogole nie bolą mnie piersi jak to zazwyczaj bywalo (nawet przy tabletkach). Czy jest mozliwe ze nie dostane @ w najblizszych dniach? Powód - post wyżej ... ... :/ Czy was juz cos boli? piersi, brzuch.. ?

Gość iwoncza
witam kobietki :) ja zrobilam sobie przerwe w lipcu- powodem byly plamienia, co bylo nienormalne po 2,5 latach brania. lykalam microgynon21 i sama zapytalam lekarza czy moge sobie zrobic przerwe. chyba zle zrobilam. okres mam teraz nieregularny, w ogole porazka :/ dzis mialam zamiar znowu zaczac brac tabsy- tym razem Yasmin. niby dostalam miesiaczke, ale to raczej tez niepewne. 2 plamki na bieliznie od poludnia. porazka.czekalam ale ok 20 wzielam jednak ta tabletke... nie wiem czy dobrze zrobilam, ale chyba niz zlego sie nie stanie? juz sama nie wiem wydaje mi sie ze jestem tak niedoswiadczona jak te 3 lata temu.....

Gość Aneczka1234
Hej Dziewczyny!!ja tez planuje dolaczyc do Waszej grupy \"rzucajacych\" w srode biore ostatnia tabletke i koniec ni eid epo recpete. Biore dwa lata Diane 35 moze to i krotko ale jakos mam dosc ciaglego lykania i faszerowania sie, uwazanai aby nie zazyc czegos co oslabi skutecznosc. Z chlopakiem widujemy sie raz w tygodniu nie zawsze jest ten tego wiec stwierdzilismy ze nie ma co sie truc. Tylko kurcze pewno bede chodzic ze schizowana jak nie wiem. Mam pytanie tak dla pewnosci, chyba moge przerwac branie tabsow bez konsultacji z lekarzem nie?Po prostu odstawiam i tyle nie?wiem moze to glupie pytanie bo po co chodzic do lekarza co on mi powie takiego ale wolalm zapytac.Trzymajcie sie