Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaTUmieszka

Ratunku!!! Co mi może dolegać??

Polecane posty

Gość agnieszkaTUmieszka

Od kilku dni odczuwam palący ból podbrzusza (prawy jajnik i chyba macica). Nie bolą mnie całe piersi, a jedynie sutki są bardzo wrażliwe na dotyk. I w ogóle czuję się jakaś taka osłabiona, o 15 nie mam już siły, a po 20 oczy same mi się zamykają (choć dziś sobota, nie byłam w pracy, w nocy spałam 10h i "nie powinnam" być taka zmęczona). Dziś 33 dzień cyklu. Zazwyczaj okres dostaję co ok 30dni. Wydzielina z pochwy "normalna", skąpa. Kupiłam dziś test ciążowy, ale wyszedł negatywny [w sumie nie użyłam moczu "porannego", tuż po przebudzeniu, ale na ulotce było napisane, że wyrywa ciążę bez względu na porę dnia....]. Proszę, jeśli któraś z Was miała podobne dolegliwości [ten palący ból mnie zastanawia...], poradźcie- co to może oznaczać? Na pewno pójdę do gina, ale dziś sobota, więc dopiero za 2 dni...

Gość saszencja
chyba faktycznie dużo spałaś bo dziś jest niedziela, i już jutro możesz iść do gina :-)

Gość saszencja
ja nieraz miałam takie objawy właśnie przed okresem, może wszystko jest ok. i też nie zawsze tak mam a tylko np. co 4 miesiące się zdarzy

Gość przerazona...
wiesz ...ja tez mam mniej wiecej takie dolegliwosci a wlasciwie tez boje sie ze moglabym byc w ciazy tez bolaly mniejajnii i mialam wrazenie czasem ze elsploduje mi brzuch..:/ ale ty pewnie bardzo sie denerwujesz a sama napewno wiesz ze prze nerwy okres sie spoznia a czasem moze nie wystapic bo sie zatrzyma jakiedys sie strasznie denerwowalam i jednego dnia to olalami na drugi dzien okres byl:)

Gość agnieszkaTUmieszka
Tyle, że ja bardzo chciałabym być w ciąży :))))))

Gość przerazona...
hehhehe....o kurcze:) fakt to sa objawy miesiaczki ale zazwyczaj na poczatku ciazy objawy sa podobne do tych ciazowych.....dla mnie niestety a dla ciebie nie...jak teaz nie bedziesz to pozniej...:)

Gość katrinkaaa
ja mialam te same dolegliwosci tydzien temu.Straszne oslabienie, niemialam sily wysjkc z lozka,dziwny bol w podbrzuszu, sennosc, nie potrafilam nic zjesc i czesto oddawalam mocz.W czwartek robilam usg jamy brzusznej, okazalo sie, ze mam powiekszony jajnik ( prawdopodobnie zapalemie jajnika)Teraz wybieram sie do ginekologa aby to potwierdzil lub znalazl jaks inna przyczyne.

Gość do założycielki tematu
Moja droga, Najprawdopodobniej masz zapalenie przydatków. Natychmiast musisz iść do ginka, bo takie zapalenie bez leczenia przejdzie, ale pozostawi po sobie zmiany.

Gość do założycielki tematu
Może to być też ciąża ektopowa, co nie wyjdzie na zwykłym teście ciążowym. Wtedy tym bardziej musisz pędzić do ginka, bo może Ci rozsadzić jajniki.

Gość agnieszkaTUmieszka
o rany.... mam nadzieję, że to nie ciąża pozamaciczna tak jak piszesz... Tak bardzo marzę o "kruszynce...