Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titanija

czy moge być w ciaży??

Polecane posty

Gość titanija

mam pewien problem mianowicie boje sie ze moge byc w ciazy a bardzio bym tego nie chciala mianowicie od 19sieronia do 10 wrzesnia uprawiałam peeting z moim chlopakiem a 13 wrezsnia dostałam okres normalnie czy jest mozliwosc abym byla teraz w ciazy bo czesto bola mnie jajniki prosze o pomoc

Gość przerazona...
wiesz...mysle ze jesli mialas okres to w ciazy nie jestes a petting jest raczej taka forma wspolzycia ze s skrajne przypadki zeby byc w ciazy..niebezpieczenstwo mogloby byc jezeli on dotkal b swojego nasienia a pozniej wlozyl by ta reke w ciebie...ale w krotkim czasie... wiece wedlug mnienie masz powodu do zmartwien..:)pozdrawiam;)

Gość titanija
dzieki przerazona:* ale i tak sie boje nie mam odwagiz eby zrobic sobie test:(

Gość przerazona...
nawet niemusisz ...bo nie masz sie nawet czym martwic..jesli bedziesz sie bala to jeszcze spozni ci nastepny...a testu nie rob bo tylko strata kasy ale oczywiscie dla pewnosci jak najbardziej;) bedzie dobrze ja tez wlasnie mam maly problem w sumie dla mnie duzy i wierze ze bedzie ok;) pozdrawiam cie :)

Gość titanija
przerazona mam nadzieje ze wszystko pojdzie po twojej mysli:)

Gość przerazona...
tez mam nadzieje ;)jak bedziesz miala jakis problem to pisz odpowiem:)

Gość ZiS
w końcu ktoś normalny like "przerażona" ... :D sama sie przekonałam ze przez stresa i schizy też sie spóźnić może :)