Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MySsiulka

Jestem duza i zbudowana!

Polecane posty

Gość MySsiulka

Hej! Możecie sobie myśleć że jestem jakąś idiotką i to bardzo młodą ale licze na Waszą Pomoc! Mam 10 lat ;] mam 157 cm wzrostu i wazę 45 kg. Jest to za dużo na moj wiek... .jestem zbudowana.. chciałabym stac się mniejszą... być normalną...moze powinnam schudnąć? - nie jestem gruba bo o tym doskonale wiem, jestem tylko za bardzo duza! pomocy! nie wiem co robić!

Gość tiaaaaaaaaa
ile razy masz po 10 lat?

Gość MySsiulka
1o lat ma się raz... jeśli ci o to chodzi ;]

Gość tiaaaaaaaaa
i na zawsze można pozostac z rozumem na poziomie 10latka czego jestes najlepszym przykładem :p

Gość Kitty D
Echh... Ale ja na serio jestem za duza... moze jakaś dieta cud? pomoż mi! :( na serio juz nie wiem co robic.... grubą nie jestem ale jestem poprostu DUŻĄ!

Gość MySsiulka
~Poomocyyyy!

Gość tiaaaaaaaaaaa
proponuje wizytę u dobrego psychiatry - moim skromnym zdaniem twoim problemem nie jest to, ze jeasteś \"zbudowana\" tylko to, ż ewydaje ci sie, ze masz 10 lat :p

Gość co ja ci moge poradzić
No to tak!! Może troche teori. Każdy człowiek jest inny każde dziecko inaczej dojrzewa jedo szybciej inne wolneij masz 10 lat równie dobrze możesz podrosnąć jeszcze do 160-165cm i na tym będzie koniec!!! Dzisiaj świat rozwija sie szybciej tak samo dzieci szybciej dojrzewają niż dzieci 10 lat temu

Gość plummmi
dac dzieciom dostep do internetu :/

Gość MySsiulka
Ale ja na serio mam 10 lat ;] więc mam rozumieć że jestem Za bardzooo? -Wiem o tym.

Gość MySsiulka
Teraz wiem jaka byłam głupia... Przeraziłam się figurą Otylii Jendrzejczak gdy widziałam ją w teledysku: Tyle siły mam I myślałam że też na taką wyrosnę bo ona i ja jesteśmy zbudowane. Ale pomyślałam że gdyby Ona nie pływała i nie ćwiczyła tyle na pewno by takiej figury nie miała... Uważam teraz że jestem w sam raz.Nie mam już kompleksów :D Polubiłam siebie... Nie bd pływać anie uprawiac zadnego sportu ale nie bd tez nic robic... :]