didusia36 0 Napisano Wrzesień 24, 2006 Jak sądzicie czy testy ciążowe są wiarygodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w moim przypadku Napisano Wrzesień 24, 2006 jak cholera. Jak nie byłam w ciąży (5 lat starań) to pokazywały za każdym razem, że nie jestem. A jak już zaszłam to od razu 2 pod rząd pokazały, że to ciąża:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didusia36 0 Napisano Wrzesień 24, 2006 Qrcze bo zrobiłam test i wyszedł negatywny a okresu jak nie było tak nie ma:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w moim przypadku Napisano Wrzesień 24, 2006 to może idź zrób test z krwi na stężenie B-HCG (beta-hcg)? - jest bardziej wiarygodny niż test na pewno, zrobisz go w każdym szpitalu koszt ok. 25 zł. Albo idź do lekarza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZiS Napisano Wrzesień 24, 2006 albo cierpliwie poczekaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach