Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Utenka

Adidas Action 3 dla kobiet - opinie?

Polecane posty

Gość Utenka

Jakie są opinie o antyperspirancie Adidas Action 3 dla kobiet? Chciałąm sobie kupić, czy jest skuteczny? I najważniejsze: czy nie brudzi ubrania? pozdr.

Gość Pasqudka
Ja bardzo jestem zadowolniona z adika 3. Prawie wcale nie ma śladów potu (no wiadomo, że jak jest duży stres albo biegniesz na 10 kilosów to ci nie pomoże hie hie), ale generalnie nawet przy obcisłych bluzkach z lycrą i tak działa co uważam za duży sukces. Nie szczypie też mimo, że kupiłam w psikaczu a psikacze zazwyczaj mnie szczypią. Co do śladów - nie zauważyłąm, żeby mi się coś pobrudziło od niego, więc chyba nie brudzi, ale ciężko mi się tu wypowiedzieć na 100% bo ja zawsze dla pewności przed założeniem ciemniejszej koszulki przejeżdżam pod pachą delikatnie chusteczką higieniczną - bardzo polecam ten sposób jako zabezpieczenie!

Gość Astridka
skoro już jest o tym wątek to i tu wkleję całość o produkcie, wkleiłam to już w watku o potliwości - tam ogólnie jest dużo o różnych antyperspirantach i można poczyatać. A tu o Adidas Action 3 adidas Action 3 jest wysokiej jakości dezodorantem antyperspiracyjnym, który wchłania pot z powierzchni skóry. Został on stworzony we współpracy ze sportowcami, po to, by zapewnić optymalne działanie. adidas Action 3 jest wyjątkowym antyperspirantem nowej generacji, który zapewnia doskonałą skuteczność, gwarantuje dodatkową ochronę i uczucie suchości przez cały dzień. W jaki sposób działa nowy antyperspirant? Sekretem jest unikalny Active Absorbent Complex przełomowy element technologii, dzięki któremu kosmetyk kontroluje odczucie pocenia się. W swoim potrójnym działaniu adidas Action 3 działa przeciwko poceniu się na trzech obszarach: -Kontroluje: hamuje proces pocenia się - zapewnia 24-godzinną ochronę przed poceniem się, dzięki aktywnym składnikom antyperspiracyjnym. -Wchłania: wchłania pot, jeśli tylko pojawi się on na powierzchni skóry. -Chroni: sprawia, że czujesz się świeżo - antybakteryjne właściwości zapewniają ochronę przed nieprzyjemnym zapachem i zapewniają świeżość, niezależnie od tego jak bardzo aktywny dzień jest przed nami. adidas przygotował serię dla mężczyzn i dla kobiet. W każdej z nich są cztery warianty produktów: -Intensive - zapewnia wysoki poziom aktywnych składników dla doskonałej ochrony; dla skóry normalnej -Sensitive - z łagodzącym wyciągiem z aloesu, dla skóry wrażliwej -Fresh - pozostawia na skórze uczucie, jak po wyjściu spod prysznica, dla skóry normalnej -Pure - doskonale komponuje się z zapachem, lekki i dyskretny; dla skóry normalnej i wrażliwej

Gość Dama Trefl
A czy on się jakoś różni od dawnego adidasa w kulce dla kobiet? Miałam taki fioletowy i nawet działał, ale zapach nie za bardzo mi pasował, był zbyt "sportowy" dla mnie, jeśli moge się tak wyrazić...

no różni się bo jest w sprayu:) A tak serio to tam zamiast dwóch składnikó jak to normalnie w antyperspirantach są 3. Ten trzeci ma w zamiarze osuszać pot. Wygląda na to że działa dobrze, w kazdym razie ja jestem na razie z niego zadowlona. A i zapach też jest ok, nie za mocny więc nie gryzie się z moimi perfumami w ogóle.

Gość Bzyk Bzyk
Fajny antyperspirant :) wlasnie go uzywam :) mialam fioletowy/niebieski byl oki teraz mam zielony :) i jest oki kupilam tez VIchy zielony w kulce - nadaj sie do du**** nie polecam

Nie wiem o co chodzi z tym action 3, w każdym razie ja używałam Adidas Intensive i naprawdę, to pierwszy dezodorant, który zapewnia świetną ochrone. Ma delikatny zapach, można używać dodatkowo perfum.

Gość Utenka
ja sobie kupiłam ten niebieski Action3 - bardzo ładnie pachniał w sklepie i na mnie też ładnie pachnie :D przetestuję go jutro na fitnesiku i w niedziel na Run Warsaw ;) BTW - Wiedzieliście, że oni biorą opłatę za rejestrację? :) Bo ja myślałam, że to za darmo, ale koszulkę dają i czipa :D a tego adidasa przetestuję sobie jeszcze że go dam mojemu chłopowi niech sobie też sprawdzi i popachnie jak ja :P zobaczymy czy na niego zadziała ;) Ja mu na przykład zabieram balsam po goleniu bo dobry. A czy w ogóle jest tak, że antyperspiranty dla mężczyzn zawierają inne składniki niż te dla dziewczyn? Bo kiedyż podebrałam mojemy Gilletta deo i był całkiem niezły ale straaaaaaasznie mocny męski zapach i się nie nadaje :/

Gość Utenka
aaa - i dziękuję bardzo bardzo za odpowiedzi, wszystkie czytałam dokładnie przed kupowaniem!

Gość izunka*
a jak wersja męska tegoż? działa czy nie działa? dla mojego trzeba coś pilnie kupić bo nie ma i nie wiem co ;(

Gość saintttt
kup mu old-spice w sztywcie jest boski naprawde zero potu ładnie pachnie niema sladow na ubraniu i wystarczy na 2 miechy POLECAM

Gość izunka*
Old Spice? A on pachnie tak samo jak te perfumy w butelce? Bo jeśli tak to strasznie mi się z moim dziadkiem kojarzą :D nie, żeby były brzydkie, ale nie będę się mogła do niego przytulić, bo będę się czuła jak zboczeniec :DDDDDD

Ja wlasnie dzisiaj kupilem ten dezodorant no i mam nadzieje ze sie sprawdzi:)

Gość saintttt
nie old-spice sa fajne zapachy ten z butelki ja uzywam!!! dzieki ale sa zapachy kurwa dlugo trzyma zero potu!!!!

Gość lutek_
ja uzywam juz 2 miech, chyba odkad do sklepow wszedl i bardzo sobie chwale, na mnie dziala, nie ma jeziorakow pod pachami. zapach tez mam ok i wydajny bardzo bo jeszcze nie caly poszedl a zazwyczaj mi sie szybciej konczyly, butla tylko wielka to moze dlatego.

Gość Utenka
hej - chciałam się tylko do wątku dopisać , że ten adidas action 3 - kurcze - RE-WE-LA-CJA!!! super że sobie kupiłam, bo podpasował mi jak dawno żaden i dla mojego teraz też kupimy taki tylko z serii męskiej rzecz jasna :) W każdym razie opinie o tym nie są przesadzone - poświadczam, że jest SUPER!

Gość cmon boy
No kurcze! Ten a. action3 jest rewelacyjny. Kupiłam go w środę także nie minął jeszcze tydzień, ale na razie super. wydaje się że jest "lekiem na całe zło":)

Gość aniellla
No dobra spróbuję, wyślę moją druga ćwaiartkę do sklepu niech mi kupi tego adika. Teraz jestem panią rexona i mi pasuje także zobaczymy czy zmienię dezodoranta.

Gość ja go także polecam
mam ten z filoetową nakrętką PURE chyba i niebieską. Zwykle się dużo pocę z tym dezodorantem jednak zdecydowanie mi łatwiej :)

Gość psotka111
Ile on kosztuje i czy ma pobobne działanie jak antidral? Ja mam problem z nadmiernym poceniem i jak myslicie, pomoże mi ten adidas?

Gość valjon
Myślę, że ci pomoże. To jest tak, że działanie tego action 3 jest trójfazowe i oprócz zapachu i powstrzymania pocenia się zatrzymuje pot, który się jakoś przedostał. Dodatkowo jeszcze ładnie pachnie, w związku z tym otrzymujesz 4 plusy w jednej butelce. A no i wydajny jest całkiem.

Gość edula
No kupiłam sobie go przedwczoraj i działa fajnie. Na razie jakoś mocno się nie miałam okazji spocić bo spokojnie jest w pracy, ale lekko tez się nie pocę, czyli coś tam już na pewno zatrzymuje. Ładny zapach.

Gość adidasek
Mam zamiar kupić sobie adidas 3 dla kobiet :). Jestem osobą dość mocno się pocącą. Czy on naprawdę działa? Jaki najmniej pachnie? Tak żeby się nie "mieszał" z perfumami?

Gość Nie polecam...
...jeśli mocno się pocisz. Jego działanie ogranicza się tylko do nadania potowi zapachu, co mnie niezwykle zawiodło, gdyż właśnie ochrony od niego oczekiwałam :(

Gość nati_en
Ja miałam adidas action 3 w sztyfcie i nie polecam z tego względu, żezostawia okropne białe ślady. Kulka być może sprawdzi się lepiej. Bo cała reszta jak najbardziej ok, ale te ślady dużo mu odejmują.

Gość Domaa
Nie polecam ;/ Nie chroni przed poceniem się, jedyne jego plusy to ładny zapach, ale jednak nie spełnia pożądanych efektów

Gość guccigucci
Dupa nie antyperspirant... kupilam go bo byl tanszy o 3 zeta od rexony. Ten adidas wogole nie chroni przed poceniem sie tylko ladnie pachnie. Kasa wyrzucona w błoto. Najlepszy dla mnie to rexona i juz wiecej nie kupię innego, bo ten nigdy nie zawodzi i zawsze jest ladny swiezy zapach. Zawiodłam się, myślałam, że adidas to porządna marka.

Gość 1990paulinka
naprawde jest duza ochrona przed potem... nie podraznia skory ja mam respect i bardzo mi ten zapach odpowiada:) Warto sprobowac polecam

Gość gość
miałam niebieski (kulka) rewelacja chodzę dużo po górach po całym dniu w terenie jedynie pachy były suche ;) teraz kupiłam pomarańczowy w sztyfcie i zobaczymy