Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cegła

Luteina

Polecane posty

Gość cegła

czesc czy ktoras z Was przyjmowala kiedys badz przyjmuje luteine? ja bralam ja przez 9 miesiecy dopochwowo, cykle mi sie wyregulowaly skonczylam kuracje pol roku temu czy w tej sytuacji moze bys mi łatwiej zajsc w ciaze bo slyszalam ze tak jest bardzo prosze o odpowiedz z gory dziekuje

Gość agamemnon
no wlasnie, ja tez bym sie chciala dowiedziec!! czy to pomaga zajsc w ciaze??

ja własnie biore luteine, mam ją brać 3 miesiące bo mam niedomoge lutealną i zupełnie rozwalony cykl, stwierdzono także brak jajeczkowania, lekarz kazał mi brac 1 tabletke dziennie dopochwowo, to niby ma przywrócić jajeczkowanie, tak tez jest napisane na ulotce, ale czy rzeczywiście pomaga? Narazie o dziecko się nie staram, nie wiedziałam że tak długo można brac luteine, Ty bralas 9 miesięcy hmm, ja wczęsniej brałam 2 cykle i potem tylko przez 1 cykl było ok a potem znowu zaczelo sie chrzanić. A co do jajeczkowanie to nie jestem pewna czy w czasie jej brania miałam owulacje, w przyszlym cyklu poimierze sobie temp. i zobacze, albo wybiore sie na usg zeby to sprawdzić bo tez mnie to ciekawi. Pozdrawiam

Gość luteinka
wiem ze luteina napewno pomaga podtrzymac ciaze ale czy pomaga zajsc nie wiem moze ktos ma pojecie o tym?