Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sziszunia

dodatki z anglii

Polecane posty

Gość sziszunia

Czesc, moje pytanko brzmi: jakie przysluguja mi dodatki (zapomogi) z tego tytulu ze mam niskie zarobki w anglii?Pracuje legalnie dopiero od miesiaca, czy ma to jakies znaczenie, aby sie o nie strac, jezeli istnieja?Pozdrawiam

Gość md
jesli jestes sama to raczej nic , musisz szukac dodatkowej pracy

Gość darmozjady
w czy w Polsce przyslugiwaly ci dodatki z uwagai na to ze mialas niskie zarobki??? wez sie lepiej za siebie, wyksztalc,znajdz lepsza prace a nei lapska po zapomogi wyciagasz

Gość fancy girl
jak mozna miec niskie zarobki w Anglii :) Za najnizszą stawke mozna sie spokojnie utrzymac i zaoszczedzic wiec nie przesadzaj

Gość jjj
W Anglii w przeciwieństwie do Polski zarabiając najniższą stawke i mając ukonczone 25 lat nalezy się zapomoga debile!!!! Odwalcie sie wreszcie od ludzi, którzy cięzko tu pracują, płacą TU w ANGLII podatki i korzystaja z tego co im pańswto oferuje!!!Zazdrośni jesteście czy co?też wyjedzcie!nikt Wam nie broni!!!!To nie jest nasza wina, że zyjecie w tak porabanym kraju jakim jest Polska!!!Skoro chcecie to Wasza sprawa!!!macie ochotę pracowac na Kaczorów, Giertycha i ojca Rydzyka to pracujcie!!! Spadajcie na drzewa banany prostować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zgadzam sie z jjj
do autorki przysluguje ci working tax credit jesli skonczylas 25 lat i pracujesz wiecej niz 30 h tygodniowo

Gość a jak go uzyskac

Gość zgadzam sie z jjj
idziesz do revenue i bierzesz forme a potem wysylasz

Gość sziszunia
Dzieki wszytkim za pomoc. Do wiadomosci tych ktorzy sa tacy zazdrosni to informuje ich za mam ukonczony 25 rok zycia od miesiaca pracuje legalnie za najnizsza stawke.Wiem ze to wystarczy na utrzymanie sie w angli ale mam perspektywy,ambicje i kwalifikacje na wiecej.a jak wodomo poczatki nie sa latwe i kokosow od razu sie nie ma, wiec zaczyna sie od minimum.Pozdrwiam wszytkich

Gość palikot
Wracaj do Polski- jest wódz który wszystko może!!!Oddaja mu cześc ludzie młodzi-uwierzyli mu- miała być Irlandia.Jest jak Fidel-nieomylny i szczodry-pojechał i w pierwszej kolejności dał słowo Zydom na 80 mld złotych odszkodowania za zniszczone domy w czasie wojny przez Niemców i będziesz przez wiele lat/50-100/ spłacał ze swoich podatków pieniązki dla biednych masonów.Wiesz kto to jest Mason? Poczytaj!Może słyszałaś o wolnomularstwie.? Nie nawidzą kościoła, poniżają naszą wiarę .opluwają kapłanów.poniżają i nienawidza-więc masz wybór-otworzyć oczy i zobacz co serwuje wspaniała stacja tvn.Posłuchaj radia Maryja -na przekór-po to żeby przekonać się lub usłyszeć co jest tam tak okropnego!-Usłyszysz miłość-ale to jest nie do przyjęcia dla schzofrenicznego rządu PO.Ich lustrem jest Palikot iNiesiołowski.Ludzie obudżcie sie !!!Otwórzcie oczy!!!!!!!