Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniuśka..

co zrobić, żeby czuć się seksownie?

Polecane posty

ja lubię rozbierać ......................... lustra............albo jak biega w spódniczce pochyla się na wyprostowanych nogach szukając czegoś w szufladzie........................ albo myje włosy nad wanna pochylając się ;)

wiecie co mi się straszliwie podoba? takie koszulowe bluzki z mnóstwem maleńkich guziczków albo haftek....tak mi się skojarzyło z odpowiednią sytuacją a propos ostatnich wydarzen w moim zyciu...:)

ooooooooooooooo i czasem jestem łapany za ;)

By dłużej było tajemniczo........by zaczynając od stóp dużo czasu zajęła wędrówka w nieznane........:););)

Oooooooooooooooooooooooo to to to.......własnie super i nie jest to kwestia modelki

Dziewczyny!!! przecież faceci nie zwracają uwagi na takie drobiazgi.... chyba jacyś z marsa ;) jak się pożąda swojej kobiety to.......................

Wiecie co???? patrzę na nie jak na dobrego Mercedesa czy BMW...........a to nie to samo owszem ładne i co? i nic.......nie moje.............

Ile takich dziewczyn jest? i dlatego gówniarze się slinią i mają na kafe niezyciowe problemy, a zycie to życie.............. nie poprawiane komputerowo zdjęcia....oni nie maja dystansu do tego co ich otacza i żal mi ich............... nie ma to jak baba z krwi i kości

suuuper............................to się nazywa masochizm :)

nie takie drogie????? to stringi? wolę takie pół pełne majteczki