Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apolllo

Obiektywnie rzecz biorąc

Polecane posty

Gość Apolllo

umięśnione męskie ciało jest o wiele ładniejsze od nagiej kobiety. Jestem hetero facetem, ale optymalnie umieśnione ciało faceta to arcydzieło, jak posąg Dawida..... ciało kobiety jest miłe w dotyku, ładnie wygląda, ale artystycznie jest proste.

Gość ....wsciekly

Gość nie apollo tylko narcyz

Gość hihihi powiało pedalstwem
:p tak3maj

Gość Apolllo
nie chodzi o pedalstwo ale o takie artystyczne wyczucie.....męskie ciało jest jak metal w którym można wykuć arcydzieło..... nie mówie tu o kosowniczym umieśnieniu jakie prezentuje większość Polaków, chodzi mi coś na wzór facetów z okładek Mens Health

Gość lubie takich
:p ale nie spotykam często bo niestety większośc mężczyzna nie dba o siebie,wymagaja tego od kobiety ale sami tego nie robią bez sesnu...:o

Gość Apolllo
Inna sprawa , że kobiety jak mają ładne ciało to praktycznie bez wysiłku...bo która z was chodzi 4 razy w tyg na siłownie??? albo nawet na aerobic.... facet by mieć ładne ciało musi poświęcić pare lat, kobiety wy macie to za darmo.... oczywiście, że kobiece ciało mnie podnieca, ale ładnie umieśnione moge podziwiać , doszukiwać się szczegółów, nad czym jeszcze można popracować itp

Gość jaaaaaaaaaasnnnnnneeeeeeee
za darmo:O:O, co druga kobiet się od 5,6 lat odchudza:O, wklepuje w siebie balsami i oliwki, robi pilingi, masuje, ćwiczy lub na aerobic chodzi, nie je slodyczy, nie upija sie piwem:O:O. I to ma być za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smieszny jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Apolllo
Wszystko by było niepotrzebne, byście mogły wszystko jesc, wszystko pic, nie wydawac kasy na kremy.... gdybyscie 4 razy w tygodniu pochodzily na silowne, kolezanka chodzi ze mna , je same fast foody, na impreach sie opija, potrafi cala czekolade zjesc, a cialko ma super....ale jest za to cena...2 h, 4 razy w tygodniu pelna mobilizacja na silowni.... wracajac do tematu, nie bezpodstawnie najpiekniejsza rzezba na swiecie jest posag Davida....

Gość jaaaaaaaaaasnnnnnneeeeeeee
kobiece cialo ma byc gietnie i elastyczne!!!! Tylkoeaerobic!!!!! silownia dodaje meskosci nic wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!! poza ty, jesli ktos juz cwiczy to nie tylko po to by miec ladna rzezbe!!! idioto i sie na boku objadac, bo to sie mija z celem, zdroweg ozycia, Jesli juz cwiczyc to i adekwatnie do tego jesc!!!!!

Gość Scanera
taaaa, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka.. Mało wiesz o kobiecym ciele, a już na pewno mało wiesz o kobietach, które musza dbać o ciało dostępnymi sposobami i jeszcze zajmować się rodziną. Zobaczymy, jak Twoja koleżanka wyjdzie za mąż, urodzi dziecko - czy wtedy znajdzie czas na 2h/4 razy w tyg. na siłownie ... Hihihi.... dobre...... Wtedy jedyną siłownią bedzie pranie w misce, które trzeba wynieść na balkon i powiesić i dziecko przy piersi :-)). Chociaż to słodki cieżar w odróżnieniu od hantelek :-)) ja jestem szczupła i okupiłam to scisłą dietą, odmawianiem sobie słodyczy i ciagłym niedojedzieniem. Niestety siłownia mi nie wystarcza (mam widać kiepską przemianę, bo tyję od samego patrzenia na jedzenie) i nie mam na nią czasu, mając małe dziecko, którym należy się zająć. No i wolę, gdy facet oprócz samych mieśni ma troche ciałka. Mnie akurat podobają się tacy misiowaci, z brzuszkami - są przesłodcy :-))

Gość Wrom
Wiadomo że męskie ciało, rzeźba jest gatunkowym reprezentantem piękna u człowieka - i nie ma to nic wspólnego z pedalstwem. Tak samo jak u zwierząt zazwyczaj podziwia się dobrze umięśnionego samca (czy ładnie upierzonego u ptaków) jako okaz piękna a nie samiczkę.

Gość Apolllo
byłaś kiedyś na siłowni ??? rozmawiałaś kiedyś z trenerem ??? NAPEWNO NIE bo byś nie pisała takich bzdur, odpowiednio ułożony trennig siłowy nie spowoduje przyrostu mieśni u kobiety... ale skąd ty to możesz wiedzieć, on ma jędrne ciało, miłe w dotyku, oczywiście zawistne i leniwe koleżanki mówią, że ma taką przemiane materii itp... zresztą sprawdz ile procent mężczyzn a ile procent kobiet uprawia jakikolwiek sport.... jecie coraz więcej weglowodanow a macie coraz mniej ruchu..... ale my tu nie o tym gadamy :D

Gość Mała Dita
Sam powiedziałeś, że kobiece ciało jest artystycznie proste. A arcydziełem zawsze są proste rzeczy, takie na które nie łatwo jest wpaść artyście. Cóż więc zatem? Kobiece ciało, choć prostsze jest piękniejsze.

Gość Wrom
No właśnie nikt tutaj nie mówi o wszystkich ludziach. Chodzi głównie o jednostki wyjątkowo dobrze zbudowane czyli gdzieś 1 na 1000 facetów ma idealne ciało takie na pomnik.

Gość Apolllo
Jest proste więc nie może być arcydziełem...takie ciało o jakie mi chodzi, to podziwiają wszyscy i faceci i kobiety, młodzi i starzy...

Gość Scanera
dla mnie mężczyzna piękny = metroseksualny laluś. To kobieta ma być piękna, a facet PRZYSTOJNY.

Gość Scanera
tak mimochodem apollo - trenowałam karate przez kilka lat, więc siłownia była mi zbyteczna.

Facet ma byc meski i tyle. A arcydzielem to moze byc dzbanek z XVII wieku a nie facet.

Gość albo płótno Rembranta