Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Co załóżyć na siebie!!??

Polecane posty

[24.09] 19:49 studentka a a Słuchajcie w piatek mam pierwszy zjazd na studiach zaocznych.Na poczatek planowane jest rozdawanie indeksów,legitymacji,no i słyszałam że ślubowanie.Nie wiem za bardzo w co mam sie ubrać.Wydaje mi sie ze na apelowonie za bardzo już wypada-żle troche czułabym sie,bo na codzień bardziej na sportowo chodzę-tak znowu też nie pójdę.Może macie jakieś propozycje,doswiadczenia?Ja myśle o dzinsach,buciki eleganckie-na płaskim,marynarka czarna no i podpód może bluzeczka obcisła w serek seledynowa-może być?

Gość fryziaa
moim zdaniem troche nie bardzo. jezeli juz takie spodnie to chociaz bluzka niech będzie biała + marynarka.

Gość marta_zg
czesc:) ja tez mam problem ale z ubraniem sie na slub i wesele ;) w takiej sytuacji jak Twoja juz bylam i dzinsy nie pasuja. Uwazam, ze kostium, garsonka zakiet+spodnie lub zakiet+spodniczka(byle nie jakas super mini) co do bluzeczki mysle, ze bezpieczniej zalozyc biala lub ecru i raczej koszulowa. Nie zakladaj dzinsow! Warto ubrac sie bardzo elegancko, tak samo pozniej warto ubierac sie na egzaminy, wtedy pokazujesz, ze egz jest dla ciebie wazny