Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurczaczek24

Co sie ze mna dzieje?

Polecane posty

Sluchajcie..dopada mnie takie goraco...tj czuje,ze mam cieple cialo, szczegolnie uda, lydki...stopy sa zimne i rece tez..ale nie mam goraczki, temp normalna. Ogolnie jakby ciepla krew plynela mi w zylach, bardzo ciepla. Od wczoraj sie tak czuje kiepsko. Powieki mi sie same zamykaja. Nie wiem od czego to moze byc. Mrowienie w nogach tez mam. Szum w uszach. Slysze w glowie swoj puls ...

Gość mroczki
wysokie ciśnienie :-o

Gość nnnbbb
A może to manopałza?

Jasne..menopauza...wysokie cisnienie? Ale skad? Niedawno mierzylam, zawsze mialam nizsze niz wyzsze. Ostatnio jest w normie. No nie wierze,ze to to..i lapie mnie glownie wieczorami.

Gość sjoko
kurczaczek ja tak samo mam, mam strasznie gorace nogi...cale...a rece zimne...i tez sie zastanawialam co mi jest...kurcze..

Gość ja wam podpowiem
to sa najzwyklejsze napady ciepla - oznaczaja ze cos jest nietak. U niektorych oznacza to menopauze, u mnie oznaczalo, ze moj organizm jest chory:) mam wiele dolegliowsci a menopauzy jeszcze sie nie spodziewam bo mam 24:P mam tez te napady nawet jak jestem zdrowa tuz przed okresem(tydzien) - moze dlatego ze tabletki biore:) ogolnie przyzwyczailam sie...