Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻĄRŁOOOOK

nie odnosicie wrażenia ,ze niektóre tu osoby są płacone przez firmy kosmet

Polecane posty

Gość ŻĄRŁOOOOK

jak czytam niektóre wypowiedzi to takie mam wrażenie np BREVOXYL,jedna napisala,ze jej nie pasi to ta co go promuje naskoczyła na nią ,ze szok

Gość doswiadczony D
nie zastanawialem sie nad tym ale teraz tak mysle i chyba masz racje ;D

Gość asalamandra
nie wiem czy sa opłacone ale wredne żmije :o z nich okropne:o ale to pewnie ten trądzik zjarał im psyche, żałosne dzieci

Gość asalamandra
pisze tylko o tych co naskoczyły na te dziewczyny którym brevoxyl nie pomógł.

Gość eeeeeeeeetam
nie tylko przez firmy kosmetyczne. czytałam kiedyś o ludzich, któych specjalnie różne firmy zatrudniają, zeby wybadali rynek, rozeklamowali wsóri uzytkowników netu jakiś pridkut, firmę....... ci siedzą, pisza na forach, ze coś tram jest ach, jakie cudne itd...i bądź tu człowieku madry :o

Gość upupupu
tak zdażaja sie i moze takie osoby. Ale ten brevoxyl naprawde może komus pomóc, tak jak mnie.

Gość odnosze takie wrazenie
dlatego nie wierze w zadne "reklamowane" tu na forum kosmetyki :P to chyba sie zwie marketing szeptany ;)

A pamietacie wszechobecne panie z vichy i ich błyszczyki? na kazdym topiku mozna sie bylo na nie naciać :P

Macie troche racji, ale uwierzcie, ze niektore dziewczyny (jak np. ja:) ) polecaly sobie albo odradzaly rozne kosmetyki, bo sprawdzily je na sobie i wiedza, ze sa dobre i fajnie dzialaja alo sa do kitu i nie ma co na niec tracic pieniedzy. Nie wrzucajcie wszystkich tak do jednego worka. Dodam jeszcze, ze ja uwielbiam kosmetyki wiec i sporo o nich wiem, natomiast pracuje w branzy typowo technicznej wiec moja praca ma sie nijak do kosmetykow:D Pozdrawiam:)

tak ale mozna normalnie napisac ze cos ci nie pomoglo lub odwrotnie a nie uzywac wulgarnych słów - tak pisza tylko dzieciuchy