Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toffikowa

mądra książka o ciąży - na prezent

Polecane posty

Gość toffikowa

Chcę kupić w prezencie urodzinowym dla koleżanki (8 t.c.) jakąś mądrą książkę o ciąży - coś o przebiegu ciąży, odżywianiu przyszłych mam, porady na ciążowe dolegliwości, przygotowania do porodu, czego unikać w ciąży, a czym się nie przejmować itp. Doradźcie mi :)

\"W oczekiwaniu na dziecko\" zawiera wszystkie te rzeczy, o których mówisz. Nie ma może zbyt wielu obrazków, jak kolorowe czasopisma, ale w treści uważam, że jest najlepsza. pozdrawiam!

dostalam od tesciowej super ksiazke o ciazy i o dziecku do lat 3 - \"Moje dziecko\" , kupiona w empiku za 57 zl bo zapomniala wyjac paragon:P naprawde super ksiazka , taki duzy album, mnostwo zdjec no i jest bardzo wyczerpujaca, radze sie przekonac na wlasne oczy i poogladac wlasnie w empiku;)

Gość toffikowa
Dziękuję za propozycje. Może jeszcze ktoś coś poleci ?

Gość 111666
a ja mam pytanie, czy osobie która przesiaduje na forum i juz chyba wszystko wie, przyda sie taka ksiażka? myślę tu o sobie :)

Gość Bolcia bis
Ja polecam ksiązke dr Pretii Agrawal Świadome macierzyństwo, jest w niej o odzywianiu, ćwiczeniach , porodzie a co wazne napisana jest przez lekarke ginekologa -położnika matkę tójki dzieci ,

Super pomysł. Ja właśnie mam taki ekstra poradnik. Jeżeli mam jakieś wątpliwości czy pytanie książka ta pomaga mi rozwiązać problemy. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.