Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikaas

jak zmienic styl chlopaka

Polecane posty

Gość mikaas

w jaki sposob powiedziec chlopakowi,zeby zmienil styl ubierania...ale tak zeby go nie urazic.macie jakies porady?

Gość liczy się dla ciebie to
w co jest ubrany czy jego wnętrze?A jeżeli ciuchy tak bardzo przeszkadzają, to nie ma zwykle problemu i bliscy bez spięć potrafią taki banalny problemik rozwiązać:O

Gość mikaas
no oczywiscie ze wnetrze jest na 1 miejscu,ale po prostu lubie gustownie ubranych facetow

Gość mikaas
ubrany jest markowo tylko trochę brudno, zwałszcza te śmierdzące majtki :O

Gość mikaas
ta jasne

Gość mikaas
jak już zmienię mu styl ubioru to muszę mu też powiedzieć że mu wali z pyska :O trudna ta moja miłość :O

Gość trumtururum
nie wiem jak z całkowitą zmianą stylu...mój facet miał kilka rzeczy których nie lubiłam a on w sumie wyglądał w nich strasznie :O mówiłam mu że nie lubie jego spodni czy jakiejś tam koszuli albo nienawidze swetra i po jakimś czasie przestawał je nosić, potem chodziłam z nim na zakupy i doszło do tego po jakimś czasie, że beze mnie raczej nic nie kupił :D i w drugą stronę było tak samo, ja bez niego na zakupy najczęściej też nie chodziłam ponieważ wolałam nie ryzykować wyrzuceniem kasy na cos co on skutecznie mi obrzydzi jak mu się nie spodoba :) oczywiście zdaażało nam się kupować coś samemu ale nieczęsto, w sumie takie wspólne zakupy sprawiały nam przyjemność ;)

Gość mikaas
ups napisałam styl a chodziło mi o płeć,ale wtopa:O jak namówić faceta do zmiany płci...

Gość mikaas
chciałabym żeby był jak miriam., moja koleżanka, ale z malym między nogami