lady_in_red21 0 Napisano Wrzesień 25, 2006 dzisiaj ide do gina ale potrzebuje wsparcia. biore tabsy od roku wiec raczej w ciazy nie jestem bo zawsze uzywamy tez gumki. ale od jakiegos czasu bola mnie piersi, mam wzdecia. zaczelam sie zastanawiam czy przypadkiem w ciazy nie jestem. boli mnie glowa i az mam mdlosci z nerwow :/ co robic. no i co z tabsami? pewnie powinnam zrobic przerwe albo w ogole przestac brac. mam tez niedoczynnosc tarczycy. w ogole to jakies powalone jest ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gumki srumki Napisano Wrzesień 25, 2006 ja przy 8 opakowaniu zaczelam mieć takie skytki, w ciązy raczej nie jest chyba na 100%. Ale ból głowy, mdłości teraz sie pojawiły a ostatnio zaburzenia widzenia,, no i odstawiam tabsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicili Napisano Wrzesień 25, 2006 Ja przy 5 opakowaniu, mialam bole glowy, oslabienie organizmu, zgage itd. odstawilam pigulki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Wrzesień 25, 2006 chyba zwariowalam. ginekolog ciazy nie stwierdzil. a ja i tak chodze i mysle czy jestem czy nie. czy po dwoch miesiacach od zaplodnienia ginekolog moze juz stwierdzic ciaze w czasie zwyklego badania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicili Napisano Wrzesień 25, 2006 jasne,ze tak :) dobry ginekolog po dwoch tygodniach stwierdzi a co dopiero po dwoch miesiacach, a test robilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Wrzesień 25, 2006 nie. jakos nie mam odwagi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ja też Napisano Wrzesień 26, 2006 mam ten sam problem- ciągłe schizy a teraz juz rok przyjmuje cilest. jutro chyba zrobie test bo od zmyslow odchodze... brzuszek mnie tak dziwnie pobolewa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 mnie az mdli z tych nerwow, spac nie moge to mi caly dzien slabo. domyslam sie ze to nie sa objawy mdlosci ciazowych bo jak zjem to mi troche lepiej, wymiotowac mi sie nie chce. ale swoja droga, pojsc do gina i sie dowiedziec, ze w ciazy raczej nie jestem ... nizbyt pocieszajace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach