Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamba85

HARMONET

Polecane posty

Gość mamba85

co sadzicie o tych pigulkach??/wlasnie dzis przepisal mi je lekarz?czy sa dobre?jak z efektami ubocznymi??

hej:-) biore co prawda dopiero drugie opakowanie ale.. jak do tej pory nie przytulam piersi mi troszke urosły.. uciazliwe bylo ciagle plamienie przez pierwszy miesiac ale normalne przy wszystkich tabletkach.. (moze sie ono utrzymywac az przez trzy pierwsze miesiace). W pierwszym miesiacu wystepowaly takze bóle podbrzusza oraz zauwazylam wieksza nerwowosć.. no ale chlopcy musza to zrozumiec rzecz jasna... ! :-) a i u mnie libido jest okej.. jak wcześniej ;-)

Gość czaka
Brałam rok ale teraz dostała Cilest, bo w ostatnich dwóch miesiącach brania harmonetu miała plamienia i brak miesiaczki w 7-dmiodniowej przerwie. Harmonet w porzadku, czułam sie normalnie, żadnych bólów itp. Fakt ze przez pierwsze 3 miesiace sa plamiania, to normalne.

Gość a ja właśnie je odstawiam
ale dlatego że chcę za 3 miesiące wracam do nich bo dla mnie są ok

moze ja sie wypowiem!!!! jestem bardziej doswiadczona , biore harmonet juz 3,5 roku , sa swietne, cera ladna ,nie tyje moze przez te 3,5 roku z 3 kg! dobrze sie po nich czuje .PS. nie zamienie na inne

Gość mamba85
czyli nie musze sie ich bac bo wszytskie wypowiedzi sa raczej pozytywne,to sie ciesze:)

Gość Hanna80
Dla mnie super tabletki:) Nie mam żadnych skutków ubocznych. Mam lepszą cerę i pełniejsze piersi. Brałam już różne tabletki, ale te są moim zdaniem najlepsze.

Gość Marta1983
mi pierwsze tabletki to tylko niedobze było i rozdrażniona teraz ok schudłam już 1 kg

tez biorę Harmonet i jestem z niego zadowolona cera super i nawet sie po nich chudnie ale to tez zależy od organizmu bo nie na każda dziewczynę tak samo działają.Pozdrawiam

Gość ewunia pe
Dobrze się czuję po harmonecie. Piersi pełniejsze, cera ładniejsza, ochota na seks jest. Pozytywnie!

Gość upsss ....
a ja mam mieszane uczucia .... początkowo wszystko w porządku, tylko lekkie mdlości po przyjeciu pierwszej tabletki, i plusy: ladniejsza cera, regularne, miesiaczki, większe piersi ..... ale pozniej ....bole glowy, myslalam ze to przez prace, ale na urlopie dolegliwosci nie minely, wahania nastrojow, zero ochoty na seks, przytylam ... i teraz odstawiam tabletki, raczej dlatego ze chce miec dzidziusia ale gdybym tgo nie planowala zastanawialabym sie nad zmianą tabletek.

ja bralam i najpierw bylo super a po 5 miesiacach koszmar- krwawienie non stop piersi urosly mi 2 rozmiary i ciagle bolaly czulam sie tragicznie .. przezucono mnei na cilst ale bylo to samo. 3ci rok uzeram sie by mi wszystko wrocilo d normy..