jabłko 0 Napisano Wrzesień 25, 2006 No więc biore tabletki antykoncepcyjne nie brałam ich od 1 dnia cyklu tylko od 3 dnia cyklu ... biore harmomet ..osttanio wspulzylam z chlopakiem ... i pekla nam prezerwatyuwa ale odrazu spostrzeglismy nawet nie wsadzil tylko do polowy pekla i wyjol a tam nie bylo spermy ani nic.... dzis bralam 10 tabletke... niewiem czy jest jakaś możliwosc zajscia w ciaze jezeli biore tabletki .. jezeli brałabym je od 1 dnia cyklu to spoko ale jak od 3 to jak to jest.. a tak wogole.... dziwny zapach .. jakich mam w tym intymnym miejscu ile razy bym sie nie myła .. to i tak jest jakos dziwne.. aha i jeszcze jedno czy od tego ze biore te tabletki mogą bolec mnie piersi?? Dziękuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Doktor Bartekp Napisano Marzec 7, 2007 Powiem tak piersi moga cie bolec przed okresem(to normalne). Co do zapachu to jest duze prawdopodobnstwo ze to prze tabletki anty... poniewaz wydzielaja sie hormony i one moga powodowac ten niemily zapach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach