Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszyczkaaa22

pękła prezerwatywa

Polecane posty

Gość duszyczkaaa22

Wiem, ze takich tematów jest tysiące i zdaje sobie sprawe jakie macie zdanie na ten temat :/. Ale musze o to spytac. Wczoraj kochałam sie z moim facetem. Pekła nam prezerwatywa. On nie skonczył w środku. Okres powinnam dostac na dniach. Wiem, że moga to być dni niepłodne i nic nie musi sie stac. Jednak boje sie.... Mam nieregularne cykle, stąd moja obawa. Jakie macie zdanie na ten temat???

Gość główka do góry
po pierwsze w tobie nie skończył a po drugie miałaś pewnie dni niepłodne, ja już sie kocham rok bez prezerwatywy i bez zadnego zabezpieczenia tylko ze on we mnie nie konczy i dzidziusia nie ma :-)

--------> glowka do gory jestes na najlepszej drodze do tego zeby dziecko się pojawilo!!!!!!! Przeciez mamy XXI wiek! Ludzie czemu wy się nie zabezpieczacie?! A potem zdziwko ze tyle dzieci niechcianych sę rodzi:(

Gość główka do góry
bo znam swój organizm i wiem kiedy mam dni płodne bo jesli bym go nie znała to nie brałabym sie za seks...... i zapewniam Cie ze raczej nie bede miala nieplanowanego dziecka... to jest oczywiście tylko dla tych obiet ktore znają swoj organizm, moja mama nigdy nie stosowała zadnej antykoncepcji oprocz stosunku przerywanego w dni płodne, ewentualnie prezerwatywy jednej w miesiacu i była w ciązy 3 razy... A kiedy mam dni płodne to wiem prawie co do minuty :-) wiele czynników o tym świadczy a jak nie jestem pewna to prweerwatywy używam, zuzułam jak na razie 4 w ciągu roku :-)

Gość ...stosunek
przerywany jako antykocepcja.... Skad wy sie bierzecie??chyba wlasnie z takich stounkow, ludzie....

stosunek przerywany to męczarnia dla faceta :( zastanówcie się bo to może skończyć sie nerwicją i kłopotami z erekcją ;)