Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dortusia

dostałam okres w 2tyg brania tabletek-co robic?

Polecane posty

Gość dortusia

dostałam okres w 2tyg brania tabletek, co prawda mialam kiedys plamienia w połowie cyklu, ale nie tak jak teraz. teraz leci krew. ostro czerwona. wkurzam sie

Gość anytsuj
Spokojnie nie martw sie, kilka dni temu miałam podobny przypadek zaczełam krwawic przy 16 tabletce, ginekolog stwierdził ze takie rzeczy sie zdarzaja na poczatku ( nie wiem jak Ty, ale ja byłam przy 3 opakowaniu) najwazniejsze to nie przerywac brania tabletek, w moim przypadku nieporzadany okres zbiegł sie pozniej z krwawieniem w przerwie tak ze miałam "okres" około 2 tygodnie ....bedzie dobrze

Gość dortusia
no tak, tylko ja tabletki biore juz kilka lat, a te juz z pol roku. wiem, ze to nic groznego, ale lepiej sie upewnic, niz pozniej martwic. wkurzam sie tylko, że bede miala 2 okresy no i ze jestem na kilka dni wyłaczona z zycia seksualnego. tabletki maja pomagac a nie utrudniac

najprawdopodobniej twoje tabletki są już dla Ciebie za słabe i sta to krwawienie...powinnaś pójśc do lekarza..a jesli moja teoria się sprawdzi to zmieni ci tabletki na inne.. pzdr🖐️

Gość dortusia
juz tyle razy zmienialam tabletki...juz nie chce zmieniac. jestem zmeczona juz tymi zmianami. myslałam, ze te beda odpowiednie, a tu znowu kuku!