Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek1985

Dziewczyny przepraszam bardzo,ale nie wiecie

Polecane posty

Ostatnio jeste tak zmeczony,ze przyznam przyznam sie bez bicia,ze zadko sie usmiecham,ale musze ten sposobik wdrozyc w zycie Jak mowisz,ze beda moje to nie ma co :) trzeba dzialac

Nie pracuje fizycznie raczje psychicznie jestem wykonczony:). No,ale powiedz Czarniejsza jak to sie dzieje,ze na samych dupkow trafiasz??

bo chyba tylko takich przyciagam:Da moze za wysoko stawiam poprzeczke?musze to przemyslec:Dwiesz jak to jest:poznasz kogos,wydaj ci sie ze to ten .....mija troche czasu a tu krolewicz zmienia sie w ropuche a nie odwrotnie.

Gość każdy je ma
no to chociaż o tyle masz dobrze, że na PW mało panienek studiuje, a jesli już to przeważnie same bazyle :-) Więc chociaż na uczelni masz spokój z tymi krwotokami. Zanim pójdziesz do tego lekarza kup w aptece Rutinoscorbin i łykaj. Rutinum skutecznie zamyka naczynka krwionośne. Pozdrawiam

Rzeczywiscie jest deficycik na PW,ale zawsze ulica wynagradza mi czas spedzony na uczelni z samymi chlopakami

Ale jak facet bedzie dobre w te klocki to nie bedzie plakala napewno :). No dobrze widze,ze temat sie wyczerpal nie bede ciagnala cie dalej za jezyk

A wiec tak bylem u lekarza tylko najpierw musialem swoje odczekac,zeby sie zapisac horror. No wiec wchodzac do srodka no liczylem,ze stanie przede mna dlugonoga blondynka z ekhm ekhm bardzo ladnymi piersiami,ale chyba sie przeliczylem tak jak ktos powiedzial w temacie za dobrze by bylo. No wiec mimo pewnego rozczarowania usiadlem wygodnie na krzeslko czekajac co dla mnie szykujepani doktor. Oczywiscie powiedzialem jej co mi dolega no moze oprocz tego podniecenia no bo jak to brzmi za kazdym razem jak stoi przede mna dziewczyna zaczyna mi krew leciec no cos nie tak. No wiec usiadlem no izaczela grzebac mi w nosie podpalila mi naczynka (dziwne uczucie) no i powiedzila,ze przez kilka godzin ostroznie z nosem. No i tak przez kilka godzin musialem sie powstrzymywac i jakos nie ekhm nie podniecac sie przy obecnosci plci przeciwnej. Aha najpierw poszedlem do swojego lekarza zbadal mi cisnienie.