Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaAmelka

Dlaczego Polska?

Polecane posty

Gość SmutnaAmelka

Wiecie co?Ostatnio ogarniaja mnie niezwykle smutne uczuica.Plakac mi sie chce gdy sobie pomysle ze urodzilam sie w Polsce.To taki niefajny kraj.Tu nie ma w ogole mozliwosci rozwoju,ksztalcenia sie,znalezienia dobrej satysfakcjonujacej pracy.Polska wszystko papuguje od innych krajow(m.in.USA).Nie mamy nic swojego,oryginalnego.Wszystko skopiowane od innych. I mocno sie zastanawiam dlaczego ja urodzilam sie akurat w tej Polsce.Przeciez to taki maly kraj w porownaniu z innymi.Dlaczego nie przyszlam na swiat np.w USA?Przeciez tam jest znacznie wieksze prawdopodobienstwo urodzenia sie.Tylu ludzi tam zyje.A ja akurat musialam pojawic sie w Polsce :(.To jakies wielkie nieporozumienie.Nie moge sie z tym pogodzic.nigdy sie nie pogodze.

Gość crayons
To przejdz na Islam i wyjedz na przyklad do Iraku, to taaaaaaaki duzy kraj. Albo kup sobie kawalek ziemi w Sudanie i przyjmij tamtejsze obywatelstwo :O Nie rozumiem, czemu uzalasz sie nad soba? Sama jestes odpowiedzialna za wlasne zycie, nie podoba ci sie Polska to bierz d... w troki i wyjedz!

Gość SmutnaAmelka
Nie o to mi chodzi ze nienawidze naszego kraju.Tylko po prostu o to,ze tu nie ma perspektyw na prace glownie.Mamy bardzo maly rynek pracy. I dziwi mnie to,ze akurat musialam przyjsc na swiat tutaj,a nie np.w USA.

Gość marulekkkk
to miej pretensje do rodzicow a nie tylko dziw sie ze sie tu urodzilas!

Gość crayons
Masz powazny kompleks nizszosci :O Nie rozumiem jak mozna wstydzic sie wlasnego kraju? A zastanawianie sie nad tym co by bylo gdyby babcia miala wasy do niczego nie prowadzi. Pociagaja cie Stany, to wyemigruj :)

Gość SmutnaAmelka
Nie mam wcale do nikogo pretensji,tylko dziwi mnie to ,ze jestem akurat tutaj.

Ja też żałuję, że w Polsce się urodziłaś...:o zawsze to jedna debilka więcej :P

Gość SmutnaAmelka
Wasze chamstwo jest nieslychane.Nie ma co.

Gość marulekkkk
chodzilo mi o to, zebys spytala sie rodzicow dlaczego ty akurat urodzilas sie w polssce a nie w usa!! to od nich wszystko zalezalo!

Gość katiss
urodzilam sie w Polsce ale obecnie mieszkam za granica...Wiem, ze ciezko jest w naszym kraju ale z tego, co slysze, to pracy nie brakuje, tylko jest zle oplacana...(jesli to nieprawda, to prosze o sprostowanie:0) Mowisz, ze Polska papuguje a chcialabys zeby byla krajem rozniacym sie od innych i w tym samym momencie wolalabys sie urodzic w USA, kraju, ktory twoim zdaniem nasladuje Polska...troche maslo maslane...bo w takim razie po co jechac do stanow, skoro czesciowo one przybyly do Polski...? I rzeczywiscie fakt, ze urodzilas sie w tym kraju nie znaczy, ze musisz w nim zostac...ale masz dach nad glowa i z tego, co widze nawet komputer, czego nie ma wielu ludzi w USA... Pozdrawiam...

ja pikole nie rozumiem Cię kobieto...jak ci tu tak źle to dlaczego nie wyjedziesz?????Wy wszyscy tylko zrzedzic potraficie...az sie nie dobrze mi zorbiło od tych zrzęd