Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tusiek24

Rozstępy na piersiach

Polecane posty

Gość Tusiek24

Dziewczyny dziś ze zgrozą zauważyłam że mam rozstępy na piersiach, smarowałam oliwką ale chyba to nie wiele dało :( Proszę polećcie mi jakiś dobry krem na rozstępy na biust...tak do 100 zł. Tan którego używam na rozstępy na udach uczula mnie jak pokremuję piersi. Aż są czerwone od tych rozstępów :(

Gość Tusiek24
aha jestem w 23 tc

Gość sloneczko....
Musze cie kochana zasmucic ale jak juz sie pojawily to nie znikna przynajmniej na razie ja jestem w 26 tc Ja tez mam i sa okropne moje piersi wygladaja jak sloneczko bo od brodawki ida juz sine promyczki:-(Caly czas smaruje ale efektow nie widac Teraz staram sie zabezpiecyc brzuch zeby nie popekal i uzywam balsamu z ZIAJKI smaruje nim biust i brzuch narazie nic nie wyskoczylo Trzymaj sie pa pa

Gość Tusiek24
Słoneczko-wiem, że to cholerstwo nie zniknie, ale używam b. dobrego kremu na uda i pośladki, ale mnie uczula, po nim te nowe fioloteowe zniknęły, serio, ale były ,ałe jak zauważyłam, te białe bledną jednynie :( Może ktoś używa i ma sprawdzony??? Może Mustela? Albo Vichy?

Gość Axaa
Te białe nie znikną, to są po prostu blizny. Zapobiegaj nowym raczej.

Gość bzyk Bzyk
Dowiedz sie w aptece o Lirene, miala balsam ujedrniajacy i byl oki, wczoraj chcialam kupic krem do biustu i z tej serii bylo kilka fajnych!! Polecam Ps Nie wiem jak to sie odniesie do ciazy, ale farmaceuta napewno bedzie wiedzial :)

ja moge polecic genialny krem do biustu. Jest z firmy Miraculum i kosztuje ok 11-15 zł za 150 ml. Zaczełam go stosowac raz dziennie kiedy zauwazylam ze z powodu dużego biustu robia mi sie rozstepy. Miałam ich dosc duzo a po 2 ooakowaniach kompletnie zeszły i do dzis nie ma po nich sladu. Naprawde moge z czystym sumieniem polecic ten krem, bo uratował mój biust. Aha, wazna informacja, ja stosowałam go kiedy moje rozstepy nie zrobily sie jeszcze biale.

Gość Tusiek24
OO zapiszę sobie!! Dzięki wielkie!!!! Moje są jeszcze fioletowe :D Jest ratunek!! No i cena jak marzenie :D Dzieki!!!!!!!!!!!!!!

Oliwka nic nie da. Musisz skorzystać z kremu specjalistycznego. Gwarantuje, że przy systematycznym działaniu wszystko pięknie zniknie. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.