Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnaca26

krotkie pytanie

Polecane posty

Gość pragnaca26

witam wszystkie dotychczasowe objawy typu powiekszenie piersi sciemnienie sutkow i wokol mdlosci zmeczenie chyba wskazywaly ze wreszcie zostane mamusia jutro mam dostac okres z wyliczen wlasnie zrobilam test i mam tylko jeden paseczek czyli brak ciazy jestem zalamana czy test mogl sie pomylic moze zrobilam za wczesnie??

No pewnie ze mógł sie pomylic, zrób raz jeszcze najlepiej 2 dni po planowanej @ jeżeli nie dostaniesz :)

Nie ma się co na zapas martwić. Okres masz dostać dopiero jutro, a więc może troszkę za wcześnie zrobiłaś test, po prostu nie wykazał jeszcze ciąży. Po drugie jesli zrobiłaś go przed chwilą to też mogło mieć wpływ ponieważ najlepiej robić go rano - jest największe stężenie hormonu. Nie załamuj się bo może nie ma powodu do tego. Ponów test w najbliższych dniach i najlepiej zaraz z rana po przebudzeniu. Pozdrawiam! :-)

Testy czasami się mylą... Jeśli nie dostaniesz okresu w ciągu kilku dni to zrób jeszcze raz test i idz do ginekologa :) A tak na marginesie to wątpie by pojawiły się jakiekolwiek objawy dotyczące ciązy na samiutkim początku.

Gość pragnaca26
czyli jeszcze jest szansa bo juz sama nic niewiem mam metlik w glowie okres mialam 31sierpnia i mniejwiecej dostawalam co 28dni to za ile mam zrobic by byc pewna jesli niedostane

Najlepiej kilka dni po terminie spodziewaniej miesiączki, wtedy jest już większa szansa na to że coś test wykaże.

Gość pragnaca26
hmmm to teraz z innej beczki a czy jest ciaza to ma tak coraz kluc w dole brzucha?? zawsze sie tragicznie czulam przed okresem a teraz w miare oki no chyba ze ten bol w piersiach po bokach

Polecam ci topik: \"jakie były pierwsze objawy ciąży\", tam jest dużo ciekawych wypowiedzi i spostrzeżeń na temat objawów, może coś tam znajdziesz co cię interesuje. No i towarzystwo doborowe! :-)