jabłko 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 No więc biore tabletki antykoncepcyjne nie brałam ich od 1 dnia cyklu tylko od 3 dnia cyklu ... biore harmomet ..osttanio wspulzylam z chlopakiem ... i pekla nam prezerwatyuwa ale odrazu spostrzeglismy nawet nie wsadzil tylko do polowy pekla i wyjol a tam nie bylo spermy ani nic.... dzis bralam 10 tabletke... niewiem czy jest jakaś możliwosc zajscia w ciaze jezeli biore tabletki .. jezeli brałabym je od 1 dnia cyklu to spoko ale jak od 3 to jak to jest.. a tak wogole.... dziwny zapach .. jakich mam w tym intymnym miejscu ile razy bym sie nie myła .. to i tak jest jakos dziwne.. aha i jeszcze jedno czy od tego ze biore te tabletki mogą bolec mnie piersi?? Dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fenszczur Napisano Wrzesień 26, 2006 skonsultuj swoją wypowiedź ze słownikiem ortograficznym !:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 o jej jezeli jestem zderowoana to chche mi sie pisac normalnie tak ...super :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fenszczur Napisano Wrzesień 26, 2006 ale to kolezanko nie ma nic a nic do rzeczy a poza tym poczytaj sobie ulotkę bo tam jest napisane jakie są procedury jeśli się przyjmuje od 3 dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 czytalam 10000 razy i nic ... mozesz powiedzieć czy tabletki nie działają jeżeli są przyjmowane od 3 dnia cyklu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fenszczur Napisano Wrzesień 26, 2006 teoretycznie działają ale z tego co pamiętam zalecane jest zabezpieczanie się dodatkowo przez pierwszy tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fenszczur Napisano Wrzesień 26, 2006 a dziwnie jest bo sama sobie wkręcasz tą ciążę...skoro pękła na początku i od razu to zauważyliście to nie widzę podstaw do obaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 dziękuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fenszczur Napisano Wrzesień 26, 2006 proszę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach