Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

w czym pierzecie recznie?proszek/plyn

Polecane posty

biale staniki piore recznie po 1 noszeniu, inne po 2-3 razach, skarpetki i makteczki tez czesto recznie uzywac plynu czy proszku do prania w UMYWALCE? lubie wizir kolor-super, nie blakna mi ciuszki po praniu w pralce, ale jaki plyn do prania/plukania polecacie? dzieki

Gość REX żel
jest też Persil żel, ale to praktycznie to samo co Rex naprawdę super dopiera:)

Gość Scanera
jak ręcznie, to w żelu Persila. Ładnie dopiera i nie zostają niedopłukane ziarenka proszku w praniu :-)

Gość w płyniw perła

kupilam kokosal bo tani kolo 3zl bede w nim prac skarpetki i bielizne ale moze rzeczywiscie lepiej jakis lepszy np zel Persil do sweterkow kupic? warto? czy marka plynu nie ma znaczenia?

Kokosal bardzo dobry, Plyn K też;-) Perła super-ale cena nie do przejścia;-) Bieliznę czy delikatne rzeczy typu satynowa koszulka lub sweterek piorę tylko ręcznie. Proszki strasznie mechacą.

dzieki Miarka,zostane wiec przy kokosalu do sweterkow a juz chcialam wywalic kase na perle:-) lub wizir-ale mowisz ze proszki mechaca

Gość REX żel
rex i persil to ta sama firma HENKEL używałam jednego i drugiego po czym stwierdziłam, że nie różnią się praktycznie niczym prócz ceny, a dopierają rewelacyjnie (jeden i drugi) do prania recznego jest niezastąpiony:)

Gość PERWOLL
też jest dobry - fajnie zmiękcza i pachnie:)

Gość REX żel
Perła albo Perwoll są też super zwłaszcza do miękkich i delikatych tkanin (sweterków itp.) :)

Gość plyn
powiem wam szczerze ze przerzucam sie na plyny do prania, ostatnio kupilam proszek do prania E wypralam recznie dwie bluzki jedna z nich byla bawelniana w kolorze brazowym po praniu okazalo sie ze jest odbarwiona , myslalam ze mnie szlag trafi tak ja lubilam i musiaalm wyrzucic , teraz kupilam plyn FF do prania recznego , a proszek zostawiam do prania poscieli .

Gość leń jestem i
nic nie piorę ręcznie. kiedyś tylko tak prałam staniki, bluzki, ale teraz się rozleniwiłam na maxa ;) mam multum specjalnych siteczek do prania i w tym piorę wszystkie delikatne rzeczy, do tego nastawiam pralkę na delikatne pranie, z dużą ilościa wody i fru....... spokój. a do prania używam proszku, tylko do sweterków płynu.