Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilkaaaa

Pomożcie prosze!!!

Polecane posty

Gość Kamilkaaaa

Zaczynam studia w olsztynie Niestety nie stac mnie na stancje Podjelam prace ale to wszystko mało Moze ktos zna jakies tanie noclegi Juz nie wiem co mam robic ,nie moge przeciez spac na dworcu.

A te studia to dzienne, czy zaoczne? Jak zaoczne,. mam namiary na spanie za 20 zł w bdb warunkach.

Gość Kamilkaaaa
Zaoczne Naprawde mozesz mi pomóc?

Gość ciach
Spróbuj popytac u księży; tam często poszukują studentów lub uczniow ludzie starsi, samotni i wynajmuja pokój za małą kase. Może warto spróbowac?

Gość Kamilkaaaa
Agatuś,prosze odezwij sie prosze

Pewnie :) Daj maila, podeślę ci nr. Spanie jest na Redykajnach. Jeszcze zalezy, gdzie będziesz miała zajęcia, bo chyba na Kortowo stamtąd to ciężko dojechać. W każdym razie, możesz tam zadzwonić, jak nic lepszego nie znajdziesz, lepszy kiepski dojazd, niż brak spania. Podaj namiary na siebie, wyślę Ci nr tel.

Aaa, jeszcze mi się ptrzypomniało, bardziej w centrum to noclegi też za 20 zł prowadzą franciszkanie. Tyle, że u nich jest 14 osób w jednym pokoju :O

Gość A ile km
mieszkasz od Olsztyna ?

Gość Kamilkaaaa
ja mam uczelnie na bydgoskiej 33 i nie wiem skad mialabym blizej zupelnie nie znam olsztyna bede na 1 roku jestem 400km od olsztyna

Gość Kamilkaaaa
agatus a czy ty tez jestes na studiach??

Gość Kamilkaaaa
moj e-maile to klopotliwy_aniolek@interia.pl tylko ze przeczytam dopiero jutro ale prosze o numer gdzie mieszkanie za 20 zl w bdb warunkach byloby super z gory bardzo serdecznie ci dziekuje i pozdrawiam

Gość Kamilkaaaa
Jeszcze raz wielkie dzieki!!!

Gość Kamilkaaa
Moze ktos jeszcze sie znajdzie kto ma ochote zrobic dobry uczynek?

Kamilka, a powiedz, co takiego jest w tej OSW (bo sprawdzialam w necie, ze na bydgoskiej własnie OSW), czego nie ma bliżej Ciebie? Wiesz, 400 km to kawał drogi i może być Ci ciężko. Weź pod uwagę, że czasem trzeba przyjechac na uczelnię tylko na moment za jakąś błahostką. Poza tym to szkoła prywatna, takich jest na pęczki, nie lepiej by ci było pójść do jakiejś bliżej?

Gość Kamilkaaa
wiesz poszlam na odnowe biologiczna z kosmetologia!!

Gość Kamilkaaa
a ty gdzie studjujesz??kurcze mam nadzieje,ze nie bedzie tak zle

Gość Kamilkaaa
mam jeszcze jedna do ciebie prosbe podalam ci zlego Emaila przeprzszam ja podam ci nr mojej komorki i jak bys mogla to napisz mi ten nr tel o ktory prosilam moze kiedys sie spotkamy to ci sie za wszystko odwdziecze 662037658

Gość Kamilkaaa
tak tylko pytam a ty jestes z olsztyna??

Raczej się nie spotkamy, w Olsztynie nie bywam już. Też studiwałam zaocznie, dojeżdżałam 200 km samochodem, bo pociągi mnie wykańczały i miałam dośc, dlatego podziwiam... Ale chyba jeszcze nie do konca wiesz co Cię czeka. Pzdr Wysłałam ci wizytówkę - ten nr. Jakby nie dotarł, podam go tutaj:(089) 524-20-82. Dom jest naa Redykajnach na ul. Dziewanny.

Gość postaram sie pomoc
studiuje w olsztynie zapisze sobie twoj nr komorki i jak znajde jakies ogloszenie o noclegach dla zaocznych to podesle smsa ale to dopiero po weekendzie a na kiedy potrzebujesz?? sa akademiki tzn taki hotelik w akademiku ale tam chyba jest 30 zl za nocleg

Gość Kamilkaaaa
Potrzebuje juz na 7!!!

Gość Kamilkaaaa
30 zl jestem jeszcze w stanie zapłaic Czekam na smsa Jestescie kochani

Gość postaram sie pomoc
no a w internecie nie probowalas szukac?? wpisz w google stancja olsztyn ja tak sobie znalazlam

Gość postaram sie pomoc
no to ja cie pociesze jak 30 zl jestes w stanie zaplacic to nie powinno byc zle zreszta najgorszy to bedzie ten pierwszy raz pozniej mozesz poszukac czegos na miejscu wejdz na strone www.uwm.edu.pl i poszukaj czegos o fundacji zak moze oni pomoga tam tez moze byc numer do tego "hoteliku" w akademiku

Gość Kamilkaaaa
Szukałam ale nic!!!

Gość postaram sie pomoc
Dom studenta nr 1 Adres: ul. Czesława Kanafojskiego 3 10-722 Olsztyn tel.: 089 523 33 29 089 523 34 95 089 523 47 06 089 523 47 03 kier: Jadwiga Wiszniewska - wewnętrzny 266 . Rodzaj pokoju Cena noclegu od osoby przy zakwaterowa-niu do 2 dób Cena noclegu od osoby przy pobycie do 14 dni (za każdy dzień pobytu) Cena noclegu od osoby za każdą następną dobę do 30 dni Cena za pobyt miesięczny od osoby 1. Pokój 4-osobowy 25 zł 20 zł 13 zł 380 zł 2. Pokój 3-osobowy 30 zł 25 zł 15 zł 400 zł 3. Pokój 2-osobowy 35 zł 30 zł 20 zł 430 zł 4. Pokój 1-osobowy 40 zł 35 zł 25 zł 450 zł 5. Pokój 1-osobowy małżeński 60 zł 50 zł 40 zł 600 zł 6. Pokój 1-osobowy w DS.-10 60 zł 55 zł 55 zł 7. Pokój 2-osobowy w Ds.-10 45 zł 40 zł 40 zł http://www.uwm.edu.pl/zak/ moze nie jest to to o co chodzilo ale zawsze lepsze od mostu pozdrawiam

Gość Kamilkaaaa
Nie wiem jak mam dziekowac Wielki całusy no i wogole!!!!!Dzieki!!