Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiza232

cholerny seks

Polecane posty

Gość Luiza232

Mam 22 lat,jestem z chlopakiem prawie 3 lata.Jeszcze nie wspolzylismy i to jest jego najwiekszy problem. Ciagle ma do mnie o to pretensje. ja nie jestem po prostu jeszcze na to gotowa,ale niestety on tego nie rozumie.po 2 nie jestem jeszcze jego pewna na tyle,ze po zaspokojeniu tych swoich jego potrzeb i znudzeniu sie tym on mnie nie zostawi.a nie chce potem juz nie byc dziewica dla chlopaka ktory naprawde mnie pokocha i nie bedzie do tego zmuszal. mam dosc presji.jak to zrobie,to zrobie dla niego,nie dla siebie.mi wystarczaja tylko pieszczoty.dlaczego faceci sa tacy????ich gowno obchodzi ze to dziewczyna bedzie mogla miec dziecko i zawali jej sie swiat,ze to dziewczyne boli,ze to ona traci dziewictwo.dla nich najwazniejszy jest seks i tyle... dziewczyny tez tak macie z chlopakami,albo mialyscie???

Gość Banananana
glupia cipa z ciebie. SEKS jest fajny i przyjemny, a ty sie zachowujesz, jak 5 latka, ktorej ktos chce zabrac cukierka.

Gość sdsdaasdasd
byc z chłopakiem przez 3 lata i nie widzieć jego całego, to po prostu jakieś dziwne :( Idź się lecz na mózg albo idź do psychiatry!

Gość sdsdaasdasd
byc z chłopakiem przez 3 lata i nie widzieć jego całego, to po prostu jakieś dziwne :( Idź się lecz na mózg albo idź do psychiatry!

Gość sdsdaasdasd
byc z chłopakiem przez 3 lata i nie widzieć jego całego, to po prostu jakieś dziwne :( Idź się lecz na mózg