Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała kawa z rana

zmiana widzenia + tabsy

Polecane posty

Gość biała kawa z rana

biore juz tableki (cilest) kilka mieisecy i ostanio - mialam problemy i nerwy - mialam bole głowy itd a na dodatek w jeden dzien, tak przez godzine na jedo oko xle widziłam obraz zamazany, zwłaszcza jak patrzyłam w telewizor? czy to moze byc od tansow czy nerwy . Wczesniej przy cilestach bylo ok

Gość juz spokojnie
roznie bywa, musisz zaobserwowac to przez dluzszy czas, mi sie bardzo pogorszyl zwrok ale nie przez tabsy tylko zle odzywanie itp.a po Cilescie to mi niedobrze cos jest

Gość biała kawa z rana
czyli nie musze panikowc? radzicie pobrac jeszcze i jak sie bedzie to pojawiac wystarczy zmienic tabsy? dziekuje za odpowiedzi

Gość mialam to samo i moj .....
gin powiedzial ze to od tabsow btralam cilest rowniez ze wzrasta cisnienie miedzyczaszkowe czy cos takiego i to bardzo zly objaw..poszlam bym do gina jak najszybciej i zmienila tabsy nie lekcewaz tego Bron Boze

Gość biała kawa z rana
no ale wystarczy zmienic i tyle albo odstawic? prawda? a ty na jakie zmienilas, jest ok?

Gość a ktore opakowanie
juz bierzesz?????bo wiesz ze przez pierwsze 3 mc moga byc skutki uboczne ktore powinny ustapic.qwiec jak jestes tych pierwszych 3 mc to poczekaj jak bedzie przy 4 opakowaniu jak nic sie nie zmieni to zmien tab na inne......ja mialam podobnie ze przez 4 opakowania novynette zle sie czulam i zmienilam na cilest.zrobilam 7 dni przerwy i na8dzien rozpoczelam cilest i kurcze jestem po 3 taqb a plamien dostalam,czy to nic zlego??????ja wiem ze sa plamienia przy 1 mc brania ale to juz moje 5 opakowanie tab tylko ze 4 novynette a te 5 to cilest i myslalam ze plamien nie bedzie