Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fruttella

okres po odstawieniu tabletek

Polecane posty

hej! bardzo proszę o poradę.. własnie robię trzycyklową przerwę od tabletek. Pierwszy @ był jak marzenie po 28 dniach, drugi po21, a teraz czekam juz 34 dzien i nic... Czy ktoś miał podobnie, bo ja już panikuje strasznie... Teraz oczywiście jak to zwykle bywa w takich sytuacjach dobieram sobie do głowy, że te plemniki spryciule jakoś sie do mnie przedostały.. ale nie kochałam się w tradycyjny sposób, oczywiście uważałam, no ale jednak... jak one długo żyją poza ustrojem, ciałem itd? bo tylko taki sposób jest możliwy... Poza tym jajniki bolą jak oszalałe, no ale na tym koniec objawów wszelakich... Co myslicie kafeteryjki????

Gość ja właśnie zaczęłam przerwę
i już też panikuje jak to będzie. póki co mierzę temp. bo chcę poznać swój własny cykl, w końcu prędzej czy później i tak mi się to przyda :). a ból jajników to moze być owulacja

no tak.. ale to juz czas na @ a nie na owulacje... oj, ale łupią... nic no, jutro test... ale bądz uważna, bo naprawde w ciągu tych 3 miesięcy zauwałyłam całą serię zmian.. od nastroju poprzez pryszcze, tycie i przetłuszczanie włosów, a na apetycie na sex skończywszy... oj.. i tak zle i tak niedobrze..:(