Nixe 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 czy soki, groszek,kukurydze marki TESCO sa jakies gorsze? kto kupuje te najtansze tescowe marki? makaron czy platki sniadaniowe sa mysle ok ale juz jakies przetworzone sosy czy leczo w pudelku marki TESCO budza we mnie obrzydzenie a wy? lubicie najtansze NO NAME PRODUKTY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kłantannamera Napisano Wrzesień 27, 2006 ja się (odpukać) na marce TESCO jeszcze nie zawiodłam -a wręcz przeciwnie, chwalę sobie produkty tej marki: herbaty, płyny do podłóg, orzechy, migdały i inne, o których piszesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna IwI 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 produkty z napisem TESCo produkowane sa przez znane firmy, a tansze sa dlatego ze nie placimy za opakowanie produktu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te Tescowe opakowania Napisano Wrzesień 27, 2006 sa odstraszające w tesco kupuje tylko przyprawy w torebkach typu pieprz, papryka, czosnek, galka muszkat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 rajstopy czy inneg tego typu rzeczy są do niczego:( to samo ciasta herabtniki czy pierniczki. Ale np kawa moja ulubiona;-) oliwki dobre , oreszki super:-) Jogurty da się przełknąć;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
levi 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Jakoś nie mam do TESCO zastrzeżeń.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach