Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga21

dla mnie sex jest smieszny i troche dziwny

Polecane posty

Gość kinga21

mialam 3 dni temu swoj pierwszy raz i zero przyjemnosci a wiecej zdenerwowania i uznalam ze sex jest dziwny i troche smieszny szczególnie widok członka w stanie erekcji moze tak mi sie wydaje bo dopiero zaczełam ma ktoras podobne odczucia?

Gość Techokratus
Zobaczysz, jak już będziesz miała 14 lt, to polubisz .... :-)

Gość fsda
widok czlonka jest smieszny?Chyba niedorozwinieta jestes..Albo masz 12 lat

Gość wiedząca1
to znaczy że nie dorosłas do seksu, widok członka w trakcie erekcjii jest podniecajacy, a jak cie śmieszy to racaj do lekcji, a na kochanie się jeszcze poczekaj jak dojrzejesz 🖐️

Gość kinga21
ale ja mam 21 lat i naprawde ten widok jest troche smieszny!

Gość Azjatycki stwór
No, to musisz się leczyć :-) Serio.

Gość wiedząca1
ta tak, tez jestem za leczeniem a czy kiedykolwiek wczesniej widziałaś fiutka w czasie erekcji?? czy to był pioerwszy raz kiedy go zabaczyłaś?? bo jak tak, to gdzie ty sie uchowałas dziewucho??

Gość Mamabasik
Powiedz tacie, żeby się nie wygłupiał, bo straszy dziecko. :-)

Gość WLOCHAC
PODOTYKAJ TROCHE POLIZ ODRAZU SIE PRZYZWYCZAISZ I PRZESTANIESZ SIE SMIAC, BO JAK BEDZIESZ SIE SMIAC I W DODATKU PRZY NIM TO WPEDZISZ GO W KOMPLEKSY I POTEM NIE BEDZIE MU STAWAL I NICI Z SEXU.

Gość zawsze mozesz zrezygnowac zsex

kolejna smieszna i dziwna dziewczynka która nie potrafi zrozumiec swoich emocji:-O po 30 jak przegrasz życie to zrozumiesz jak każda baba:-O

Gość NOR MAL NA kobita
A jak wy sie podniecacie na widok kazdego członka to jestescie jakies zjebane dupy , sam członek to zadne podniecenie. Co za ludzie. Puste baby. Co z tego ze ją to smieszy no kazdy reaguje inaczje. połowa ludzi jak ona ale wstyd sie przyznac bo męskie członki weszły w range no nie wiem guru kobiety czy co. Fiut jak fiut jak dobrze merda to podnieci:) pozdro dla normalnych a tak przy okazji wibrator w kształcie fiuta tez pewnie was rajcuje buahaha:D

Gość NOR MAL NA kobita
a tak na marginesie te stare pipy po 30stce przypomnijcie sobie jak to było kiedy wy byłyscie młode a na widok ptaka czerwieniały Wam buzki;D wiec nie piszcie lasce ze jest emocjonalnie nie dojrzała bo dotrzymac dziewictwo do 21 lat to i tak sukces w tych czasach;] pozdro laska:D

jak laska mówi po 1 razie ze seks jest dziwny i smieszny to coś jest z nia nie wporzadku, to tak jakbys pierwszy raz wsiadła na rower i przewróciła nastepnie powiedziła ze rower to głupi wynalazek , załosny i nieprzydatny bo akurat ci nie wyszło za PIERWSZYM razem!!!!!! ty też masz co z banikiem i nie jestem kobeta:-O

Gość cnota23
ja mam 23 latka i trzymam cnote dalej jestem od niej lepsza;-) i czlonek w wzwodzie pewno tez by mnie troche za pierwszym razem zozsmieszył albo zawstydził okaze sie!

Gość no weźcie no..
tak jakoś super powaznie to ptak we wzwodzie nie wygląda... zwłaszcza jak koleś z taką dzidą łazi po pokoju... ja szczerze powiedziawszy czas mocno się staram nie roześmiać:D

Gość ja wczoraj pierwszy raz
zabawiałam się penisem mojego chłopaka i był miły w dotyku, sliczny, różowiutki i bardzo mi się podobał, normalnie az się uśmiechałam cała sama do siebie, a jak go złapałam za jądra, to się uśmiechnęłam do niego i troszke zaśm,iałam, ale tak pod nosem, a on się od razu zapytał, dlaczego się śmieję. A ja się nie śmiałam! tylko byłam zadowolona:) Kurde, faceci powinni trochę wrzucic na luz, bo takie przejmowanie się wszystkim jest śmieszne. Też mam juz po 20- i nie każdy ogląda fitki w erekcji od dziecka:o A z tym, że seks oglądany z boku, jak jeszcze ktos się wstydzi, czy nie wie, jak się zaangażować w akcję;) może być śmieszny i dziwny. Tak samo jak jeżdżenie na wspomnianym rowerze. Jak się wywalisz, to może być śmiesznie. I dziwnie tym bardziej... Jakoś nie widze w tym nic nienormalnego

Gość aireen
ja tez nic nie widze w tym dziwnego ze smieszy..zwlaszca za pierwszym razem..mnie chyba tez smieszyl o ile pamietam ;)no dajcie spokoj,przecie to przedziwne urządzenie...

Gość może to ja....
temat the best!!!! :)

Gość może to ja....
dla mnie zresztą troche też p.s jestem po 20-stce ;)

Gość Śmieszne to...
Wy jesteście.

Gość może to ja....
a moze mamy dystans do życia do pewnych spraw w tym i tej :P

Gość juken znawca kobiet
no zaraz padne :D :D :D i do tego wypowiada sie na temat o ktorym nie ma zielonego pojecia :D i mysli ze jest pyskaty, wygadany i szpanuje swoim cietym jezykiem :D co za zalosny kolo 🖐️

Gość wanderbra
Mnie do dzis troche smieszy fiutek, a jestem juz mężatka. Wyglada troche jakby go ktos przypiął miedzy nogami, jak fotomontaz hehehe. Ale jak przyjdzie co do czego to sie nie smieje;>