Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sbdfhbsbf

Boli mnie brzuch po sexie i kluja jajniki w jego trakcie.

Polecane posty

Gość sbdfhbsbf

Az nie mam na niego ochoty :(

Gość sbdfhbsbf
zapalenie przydatkow? :| A nie mam prawa odczuwac takiego czegos na poczatku ciazy np? Nie wystepowalo takie cos u was? Poza tym strasznie u mnie mokro...a jak sie podniecam to az mnie zalewa. Moj facet jeszcze o niczym nie wie, wiec zastosowalismy wczoraj gumke. Ona zostala w srodku, zsunela sie tak bylo mokro :O Powinnam miec za 3 dni @ ... ale test wyszedl pozytywny. Strasznie dziwnie mi bylo wczoraj..

No nie wiem, az takie bole w ciazy? To dla mnie troche dziwne, ja mialam zapalenie przydatkow i takie bole. Moze u Ciebie jedno i drugie? Nie wiem, najlepiej isc do gina.

Gość sbdfhbsbf
Hmm...no juz jestem umowiona na wizyte..No podczas stosunku jakby jajniki mnie szczypaly, i odczuwam wrazenie ucisku na pecherz. Zaraz po tym ide siusiu zawsze. A do 2 dni po czuje jakby bolal brzuch na okres...i tak mam juz od 2 tygodni..

Z tego co wiem, jesli po stosunku chce sie siku i cos boli, to jest na pewno jakas infekcja. Dobrze, ze sie juz umowilas. Powodzenia!

Gość sbdfhbsbf
No to mnie nastraszylas, heh...ojeja..

Wiesz nie chodzi o straszenie tylko o to, aby byc swiadomym ile jest zagrozen u kobiet zwiazanych z narzadami rodnymi. Trzeba bardzo uwazac i szybko leczyc. W ciazy tez kobieta jest bardziej podatna na infekcje, moze akurat u Ciebie to jest przyczyna. Lekarz na pewno Ci wszystko wyjasni.

Gość sbdfhbsbf
No masz racje...szkoda tylko,ze jeszcze sie stresuje... do tego zimno mi jak cholera! Stopy mam lodowate..brr...i dlonie :/ A za chwile znow mi goraco...