Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznająca się na sprawie

kto ma konto w mbanku?

Polecane posty

1. chciałam sobie założyć konto eMax plus, wypełniłam wniosek, przyszły dokomenty miedzy innymi "potwierdzenie otwarcia rachunku eMax plus" i "potwierdzenie otwarcia rachunku eKonto" czy to drugie potwierdzenie zawsze przychodzi z tym pierwszym i mogę to olać i nie wpłacać na nie pieniędzy czy cośjest nie ta, dodam że jeszcze nie aktywowałam konta więc może coś się wyjaśni jak bede to robić ale wolalam najpierw sie Was poradzic 2. kiedy dostanę kartę płatniczą? 3. czy konto w mbanku jest na pewno bezpieczne? tzn boję się trochę wpłacić tam większej sumy pieniędzy... z góry dziękuję za odpowiedź

emax plus to lokata, więc zakładasz też konto ekonto do prowadzenia przelewów itp. mbank jest bezpieczny. dostęp chroni login i hasło, a oprócz tego potrzebne jest hasło jednorazowe (smsem lub pocztą - trzeba zamówić)

ale w sumie w emax plus mozna jeden przelew w miesiącu zrobic darmo lub za 50 groszy i taki jeden przelew mi starczy, ja juz nic nie rozumiem:( gdzie mam wpłacić pieniądze?? mogę korzystać tylko z tego emax plusa, z dokumentami przysłali tymczasowe hasło to o to chodzi?? wybacz ze jstem taka tępa ale ja sie naprawde na tym nie znam a konto bylo mi potrzebne

Gość fanka mbanka
ja mam konto w mbanku ale mam tylko e konto , zadzwon moze na mlinie tam sa naprawde dobrzy fachowcy wszystko ci wytlumaczą