Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod sejmem juz ludzie

PROTEST POD SEJMEM!!! Ludziom puściły nerwy

Polecane posty

Gość pod sejmem juz ludzie

do czego to doszło

Gość a wecie dlaczego Renata
bo w IPN nic na nia nie ma, bo kiedy ci robili akta, to Renata chodzila na imprezy i nie zajmowala sie balaganem, dlatego to ona mogla zrobic, bo jest juz znana, ma jakis swoj elektorat i NIC NA NIA NIE MAJA< procz tej matury, ale to nie ona jedna z takim wynikiem edukacyjnym w sejmie.

Gość maaaaaaaaaaaaaaammmma
ktoś jest z Wawy??/ pod sejmem są ludzie?????? a co do pani Renaty...nigdy nie byłam jej fanką, ale nie macie wrażenia że ci co ich wrobiła mogą jej coś zrobić???normalnie się o nią boję!!!!!!!!!!!! a kobieta w końcu pokazała co sie dzieje w tym bagnie cholernym...pi..pi...pi....

Gość jak jej sie cos stanie to szok
zeby jej ta mafia nie napadla, jak zginie, lub cos jej sie stanie - to juz wszytko bedzie iwadomo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RENATA NIE DAJ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ucisniony
ooo krzywdzicieleeee!

Gość krzywdziciel
ścierwa!

Gość avaterekPISSSS
Ta, grzyby pod świerkami zbierają....

Gość łączenie tematów
Czy to juz rewolucja ?? 15:04 rewolucja Ludzie zbieraja sie przed sejmem, cos mi mowi przeczucie ze to moze byc rewolucja !!! 15:09 minty wrześniowa ? mogli by poczekać do października.. w końcu jeszcze tylko kilka dni Co za czas :/ co sie dzieje w tym rządzie Czerń potrafi być czasem wyjątkowo czarna... 15:13 sensacja nie z tej ziemi Myslicie, ze rzad zostanie obalony??

Gość chyba przesadzasz
wróciłam ze śródmieścia, nawet byłam w tamtych okolicach jakąś godzinę temu, ale nic nie zauważyłam. Jedyne gdzie widziałam jakąś grupęludzi, to pod MSZ na Szucha i chyba wszystkie telewizje przy URM w Ujazdowskich

byloby cudownie,zeby ten rzad rozjebali...ale czy to cos da...wejdą natepni podobni.....:O haha smiac mi sie chce z min tych \"patriotow\" ksenofobicznych ktorzy murem stali,za uczciwym pisem e.t.c.... glosowali teraz mają...szkoda,ze kosztem ogolu...:O

Gość VICTORIAAAA
to ja lece pod Sejm, paaa

Gość maaaaaaaaaaaaaaammmma
ejjjjj co się dzieje?????????/ normalnie sie poryczałam! :-0 czuję jakby jakis kataklizm nadchodził :-0

Gość no to chyba
mamy drugie Węgry. Super.Co za ludzie.

Gość powinniśmy założyć partię
kafeteriuszy i forumowców

Gość zaś ujęcie spod sejmu z ludźmi
oni dopieo nadchodzą

Gość gosiewski obrazil beger
i jak tam pod sejmem? ilosc namiotow rosnie?

Gość sardynka w oleju
mam nadzieję że ludzie nie popuszczą!!! koniec tego chamstwa!!!! jak będzie trzeba bedę wysyłać namioty i jedzenie dla ludzi tylko niech nie odchodzą!!!!!

Gość wlasnie nadaje tvn
widac ludzi z transparentami NIE POPUSCIMY!!!!!

Gość jaaaaaaaa
ale tak logicznie myslac, co po obaleniu rzadu? przeciez nie ma nikogo , kto tak na prawde moglby cos zmienic w polsce. i prosze nie mowicie, ze jest pl, sld, psl itp. - ja wiem, ze sa te partie, ale polsce potrzeba czegos calkowicie nowego , a takiego nie ma :( POPIERAM WSZYSTKICH POD SEJMEM, SAMA BYM SIE TAM UDALA GDYBYM NIE BYLA ZAGRANICA :(

Gość prawy Pis
mało coś was komuchy i lumpoliberały pod tym sejmem w końcu okaże się że tylko was garstka która pod wieczór się rozejdzie do domów. PIS wygrał w wyborach i nic na to nie poradzicie waszymi małymi protestami nic nie znaczacymi dla ogółu.

zresztą juz w tedy jak w radiu tok fm sie nagralo przez przypadek,ze Kurski tlumaczyl sie ze Wrmacht to byla sciema a tępy narod to kupi...potem sie durnie tlumaczyl.. I to są politycy, ktorym zalezy na dobrze narodu itd...bo sadze,ze na forsie i podbudowaniu swego poczucia wyzszosci,poprzez narzucanie ludziom jak mają zyc itd..(czyt.kampanie promujace rodzenie dzieci,co wg ich wazniejsze jest od syt.materialnej, zakazy parad rownosci mniejszosci homo, czy kretynskie pomysly z urzedem dobrego wyhcowania..:O)

Gość prawy Pis
Skrzetnie uczęszczam do toalety sejmowej gdzie co posiedzenie delektuję się świeżymi kupami posłów. W szczególności cenię sobie stolce pisu gdyż mają swój niepowtarzalny aromat władzy i obecnosci w nich aspektu kaczego , natomiast zupełnie nie odpowiadają mi stolce PO bo zazwyczaj są nieświeże i nie wnoszące do mojego żołądka żadnego powiewu napięcia seksualnego. Do tego zazwyczaj mają nieprzetworzone produkty przemiany materii natomiast Samoobrony dobre są na zimne dni gdyż zawierają dużo pożytecznych procentów z sejmowej knajpy co doskonale rozgrzewa tylko trzeba pamiętać by nie jechać po nich samochodem. Dodam że SLDowskie są bardzo podobne tylko nieporównywalnie trwalsze i gestrze🖐️

Gość jaaaaaaaa
kolego od pisu - jakiego narodu? chyba moheru? poza tym dosc mam lustracji, sb - nie uwazasz , ze powini przestac szukac tematow zastepczych i zajac sie tym co wazne? bezrobocie? szkolnictow kuleje? moze warto zdjac rozowy beter z oczu, bo chyba za bardzo swiat przyslania , moze warto przyznac sie, ze o rzadzeniu pis-aki nie maja pojecia?

Gość eee tammmm
hahahaha wpis 17.02 wymiata :classic_cool: czyżby znowu Naczelny Podszywacz Tego Forum ?? :D 🖐️