Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula 3

Dziwne i nie miłe wpadki z okresem

Polecane posty

Gość ula 3

Wiecie ,że kiedyś poszłam do szkoły i zapomniałam podpasek ,a miałam wtedy obfity okres . I klapa całe spodnie miałam we krwii , po prostu straszne prawda , wypytałam wszystkich nauczycieli czy mogą mi pożyczyć podpaski . Nikt nie miał więc kupiłam chusteczki chigieniczne i włożyłam do zakrwawionych majtek. Nic to mi nie pomogło . gdy wracałam do domu biegłam ile sił w nogach do sklepu po podpaski . W domu wszysko powiedziałm mamie ,a ona poweidział ,że to dla mnie nauczka !! Od tego czasu nosze całe opakowanie podpasek!!!

Gość a ja nosze zawsze
always night :/

Gość ewe23
Mi też to się zdarzyło

Gość a ja nosze zawsze
mi sie zdarzylo na ulicy dostac :( a teraz zawsze mam jedna sztuke w kazdej torebce,na wszelki wypadek

Gość a ja nosze zawsze
no pewnie nie mieli

Gość ja pare lat temu
wracalam od kolezanki w BIALYCH spodniach i dostalam okres po drodze a ja zawsze mam obfite miesiaczki i odrazu zaczelo lac sie ze mnie , bieglam jak najszybciej do domu bo juz spodnie w kroku mialam z krwi mam nadzieje ze nikt wtedy tego nie zauwazyl

Gość ja pare lat temu
bo ja zawsze nosze podpaske w torebce przy sobie.a ja mialam nieregularne okresy ze brzuch zawsze juz 4 dni wczesniej mnie bolal i myslalam ze w kazdej chcwili moge dostac a po tygodniu dostawalam i zawsze juz jak myslalam ze okres dostane jak gdzies wychodzilam to zakladalam podpaske i tak co miesiac trqacilam po kilka podpasek na marne i pozniej juz nie ubieralam tylko podpaske w torebce nosilam jak cos.a jak od kolezanki wychodzilam to nic nie mialam

Gość nigdy mi się
nic takiego nie przydarzyło, zawsze wiem kiedy mniej więcej dostanę okres (bo na 100% nigdy nie wiadomo;) ) i zawsze mam tampony, wkładki i podpaski. Na dwa dni przed spodziewanym okresem noszę wkładki.

Gość marychaaa
ja w wakacje jeździłam z koleżanką rowerami i akurat miałam początek okresu, podpaska mi się w trakcje jazdy jakoś zsuneła i trochę wyciekło na spodanie. mam bardzo regularne, także takich totalnych wpadek nigdy nie miałam, najgorzej to mają dziewczyny jak mają bardzo nieregularne.

Gość ula3
Jakie to podpaski always night??? prosze mi powiedzieć

Gość to takie w ciemno niebieskim
opakowaniu,z 7 kropelkami

Gość ula3
Czy ktoś na tym forum lubi mieć okres??? odpowedz moja NIE!!!!!!!!!!!!!

Gość ja lubie
przynajmniej wiem ze w ciazy nie jestem:D:D

Gość Hanka14
Ja czasami jestem smutna dlatego ,że inni użwają tamponu ,ą ja nie umiem włożyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość marychaaa
ja to jestem ewenementem, bo prawie nie odczuwam jakiś dolegiliwości związanych z okresem. ostatnio to już w ogóle byłam zakoczona, bo go zupełnie nie czułam. nie to że lubię okres, ale dla mnie on nie jest uciążliwy

Gość santaclara
Dostałam chyba ze trzy razy okres na basenie ;)

Gość gość
Ja mam 32 lata i również nie odczuwam w jakiś negatywny sposób okresu. Może z dwa razy w życiu cokolwiek mnie bolało w trakcie.

Gość gość
Zazdroszczę kobietą które przechodzą przez to bez żadnego dyskomfortu,ja po prostu wtedy nie nadaję się do życia i najczęściej przez kilka dni nie ruszam się z domu.

Gość gość
Niestety, ja prawie za każdym razem kiedy mam okres to przydarza mi się jakaś wpadka i raczej nie jest to nic zabawnego,mam dość obfite krwawienia i prawie zawsze coś przemoknie,zwłaszcza w nocy.

Gość gość
Pamiętam swoją pierwszą miesiączkę ,wtedy jeszcze nie wiedziałam jak się to odbywa,czułam się dziwnie,bolał brzuch no i stało się dostałam w nocy, nie wspominam tego najlepiej rano matka zrobiła mi piekielną awanturę o plamę na prześcieradle i tapczanie.

Gość Gość

Boże, współczuję.😥 Jak można zrobić komuś awanturę przez to że ma okres?😡