Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mia24

mikrodermobrazja

Polecane posty

Gość mia24

od wielu lat mecze sie z tradzikiem,oprocz ciaglych nowosci na twarzy mam bardzo duzo blizn i przebarwien.czy kos robil zabieg mikrodermobrazji?czy dziala on tylko ba blizny czy rowniez leczy?

Gość keti
Witam.Jeśli chodzi o mikrodermabrazję to z pewnością zabieg poradzi sobie z przebarwieniamijak i bliznami.Nawet jeśli są bardzo głębokie to napewno je zmniejszy.Jeśli chodzi o działanie lecznicze to nie wpłynie to na zaleczenie trądziku.Czy leczyłaś trądzik u dermatologa? Co ciekawe-napewno wykonując kwasy u "renomowanej"kosmetrytyczki jest znaczne wyciszenie łojotoku.W obydwu przypadkach nie wykonuje się przy ropnym trądziku ale jeśli przy kwasach jest pojedynczy stan zapalny to się go osłania i można robić zabieg.

Gość keti
ważne jest jak się odżywiasz.Trzeba też oczyszczać organizm od środka.Pić najlepiej wodę mineralną niegazowaną,herbatki ziołowe np.bratek czy rumianek. Jest taki przepis na stany zapalne z cebuli.Rozgotowujesz cebule na papkę i nakładasz na twarz gazę i potem na to cebulę.Trzymasz 2 godz.i tak przez 2 tyg.co drugi dzień. Nawet jeśli cię nie zadowoli efekt to przynajmniej jest to naturalne i tanie.

Gość mia24
robilam kwasy,no i oczywiscie lecze sie u dermatologa,ciagle,teraz wydaje mi sie ze nie mam stanu zapalnego,za to duzo grudek,ale cebule wyprobuje,moze troche wygladzi buzie,dzieki bardzo za rade