Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszla

Niedawno dostałam okres i nie wiem co począć jakie podpaski kupywać ?

Polecane posty

Gość kaszla

Cześć mam 12lat i mam na imię Gosia pierszy okres dostałm wczoraj o 16.00. Bardzo się tym przejełam gdy o sie dowiedziałam ,że mam okres . Co ja teraz zrobie jak pójde do szkoły koleżanki ,będą mnie wyśmiewać ,ą żadna jeszcze nie ma okresu . Gdy tylko założyłam podpaske zaczełam ryczeć ,że jest mi wniej nie wygodnie . Gdy wróciłam zła i wściekła do domu zobaczyłam ,że na moim biurku leży gura podpasek - oczywiście dla mnie , bo mama mi poszła do drogerii kupić.Przez cała noc nie spałam . a gdy wstałm z rana zobaczyłam ,że całe łózko jest we krwi . Wtedy wrzasnełam na cały dom .-mamo moje łóżko jest zaplamine krwią miesiączkową . Tego samego dnia poszłam do ginekologa zapytać się go o to jakie może leki zapisać , ale lekarz nic mi z leków nie zapisał lecz powiedziła ,żę bym weszła na łóżko ginekologiczne- samolot gdy tylko je zobaczyłam zrobiłam sie blada na twarzy . gdy tylko weszłam na nie baba- lekarz zaczą ogladać moje ciało no wiecie co. .............. DZIEWCZYNY CZY JAK KUPUJE SIE PODPASKI PATRZY SIE NA CENĘ CZY NA JAKOŚĆ??? ***************************************************************************************POMOCY POMÓŻCIE MI W TYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ehhhh.........
Nie kupywuj podpasek- zlewaj do słoiczka.

Gość kaszla
Prosze piszcie to bardzo ważne przeżycie wmoim życiu

Gość kaszla
ehhh................ - co ci chodzi przeciez na okres to tylko podpaski i tampony są !!!!!!!!!!!!!!

spróbuj naturelli :) są fajne :D na tampony za wcześnie ;) a do podpasek można się przyzwyczaić! tym bardziej że to tylko parę dni ;) i spytaj swoją mamę, na pewno ci pomoże! to nic wstydliwego, naprawdę :) uszy do góry 👄

Gość KASIA 23
spruboj always ultra sa cieniutkie i dobrze wchlaniaja, ja jestem z nich zadowolona.

Gość karoka
polecam bella blue no i lbresse(ale te są droższe;/) i ja ogólnie patrze na chłonność, grubość(im cieńsz tym mniej ci będzie przeszkadzać) i cenę, a na tampony wcale nie jest za wcześnie tylko trzeba zacząć od regular pytanie tylko czy sama chcesz ich uzywać.