Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mileczqa

jak jest z wasza przemiana materii a tab anty????

Polecane posty

Gość mileczqa

moze to i glupie pytanie ale ja mam taka przemiane ze "kupciam" codziennie . np biore tab anty wieczorem zawsze a kupciam codziennie rano tak juz mam poprostu ze przez caly dzien mi sie zbiera a na drugi dzien po sniadaniu ide sie wyproznic, tez tak macie????i chyba nie mam co sie obawiac o dzialanie tab anty>? bo one sie wchlaniaja 4 godz a ja zawsze po conajmniej 12godz chodze na kupcie tylko ze codziennie hmmm

Gość 19 latka
heheh dziwne ale ja tez tak mam .. a na dodatek w dzien w ktorym mam dostac okres tj poniedzialek rano mam zawsze biegunke.. przed tabletkami tez tak mialam .. heh

Gość a jezeli w tej
hehe ja tez zawsze w dniu miesiaczki mam rozwolnienie ale sie tym nie przejmuje bo w te 7 dni nie przyjmuje sie tabletek a i tak jest sie zabezpieczonym.a co do tego wyprozniania codziennie to chyba nie ma zadnego wplywu na tabletki (jezeli bylo pozniej niz 4 godz od wziecia)bo chyba normalny zdrowy czlowiek powinien sie wyprozniac codziennie

mozecie się wypróżniać nawet 5 minut po przyjeciu tabletki... skąd Wam w ogóle przychodzi do głowy że oddawanie stolca może mieć wpływ na działanie tabletek anty? :o myli Wam się biegunka z normalnym wypróżnianiem czy co? :o

Gość 19 latka
nuie ja sie nie martwie o to bo umiem rozroznic biegunke od normalnego.... :P biegunke mam w dzien okresu i to dla mnie znak ze dostane oksu:):P jeszcze mnie nie zawiodło :P a to jest w 4 dniu przerwy

19 latka, wiem wiem, chodziło mi o autorkę topiku i inne dziewczyny o podobnych obawach :) nie do Ciebie był skierowany mój post :D a swoją drogą ja tez prawie zawsze mam lekkie rozwolnienie pierwszego dnia okresu :D