Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeprowadzam

co to jest mineta?

Polecane posty

Gość przeprowadzam

[08.10] 14:34 HEIDI_17 jak sie ja robi i naczym polega? pllllllllllllllllis mowcie [08.10] 14:35 zapytaj jakas starsza kolezanke czy mozesz to zrobic, ona Cie nauczy [08.10] 14:37 HEIDI_17 musze wiedzuec [08.10] 14:38 roman nie martw się ja też nie wiem [08.10] 14:38 Moniś_18 Mineta.... hmmm... polega na tym ze lizesz narzady plociowe kobiety....poprostu bawisz sie jej wargami sromowymi...nie wiem no ssiesz je itp. mysle, ze dosyc jasno ci to przedstawilam.....jasniej nie umiem..... pa [08.10] 14:40 to jest okropne nie powinnas sie nigdy na to godzic [08.10] 14:41 kabel do telefonu przegrałem minete. [08.10] 14:42 zuzi buzi dziecko! o matko bosko o czym ty myślisz? to jest zabronione osobom niepełnoletnim..... A kysz....... [08.10] 16:19 thrhrhfh no no, extara opinier [08.10] 16:43 nie do końca wiem ale to chyba żona tego dzikiego Minetaura z mitologii [08.10] 16:48 rosel a kto to był Minetaur nieuku??? Mineta to poprostu pieszczenie jezykiem narzadów płciowych kobiety. [21.06] 12:28 agnieszka_19 Jeżeli ktoś nie doznał tego to nie powinien się na ten temat wypowiadać. Może to sie wydaje okropne itp. ale jezeli robi to osoba ktora kochasz i ty ja kochasz to jest cos wspanialego nawet lepsze niz sex! [21.06] 12:52 Fajna sprawa. [21.06] 12:54 Queen Maya jak to niż sex? [21.06] 12:55 mowcie a co to jest obciaganie? [21.06] 13:58 obciąganie to inaczej ciągnięcie krowy za dojki no zeby mleko puścila hiehiehieeeeeeeeeee [27.09] 19:01 Wspaniała Żecz sa to cudowne pieszczoty, jest to cudowne uczucie..... chlopak lize ssie lecztaczke swojej partnerki, jesli robi to z uczuciem jest to cudowne uczucie.........wierzcie mi moze brzmi to nieco dziwnie ale sprubojcie..........

no chyba ze chodzi Ci o tą minete: Mineta (ur. 12 listopada 1931 w San Jose, Kalifornia) - polityk amerykański, z pochodzenia Japończyk. W czasie II wojny światowej przebywał, z racji swego pochodzenia, w obozie odosobnienia w Wyoming. Jest członkiem Partii Demokratycznej. W latach 2000-2001 był sekretarzem handlu w gabinecie prezydenta Billa Clintona, jako pierwszy Amerykanin pochodzenia azjatyckiego zasiadający w rządzie federalnym. Od roku 2001 był sekretarzem transportu w gabinecie George\'a W. Busha, jako jedyny w nim demokrata. W czerwcu 2006 złożył rezygnację (pozostał na stanowisku do 7 lipca 2006, tymczasowo zastąpiła go Maria Cino). :classic_cool:

Gość Mylo
ale jestescie asy, a szczegolnie laseczka gosu! dla wszystkich co nie wiedza, tlumacze raz a dobrze, rzwieje to w koncu watpliwosci 14 letnich smarkaczy: Mineta z pochodzenia łacin. oznacza kaprys twarzy... powiecie co to oznacza wiec tlumacze, w sumie jak sama nazwa juz mowi (wiadomo ze lacinski to odnoze jezyka polskiego, gwary z kielc): definicja: gdy jemy cos kwasnego wtedy robimy: MINE TE (te to wlasnie taka odnoga z polskiego), mozemy smialo uzywac to slowo w pracy czyw domu, poniewaz jest bardzo stare i obyte,fakt ze niestety niektorzy kojarza minete narzadem rozrodczym kobiety czyli "penisem", wtedy wiadomo jednak ze osoba tak sadzaca nie bywa na salonach na ktorych jest to jedno z popularniejszych słów! Mozemy wtracic anegdotke w czasie rozmowy z szefem : -"prezesie dzis na buzi mialem minetke" -wiadomo ze rozmowa sie nie skonczy i zacznie sie wypytywac, wiadomo on chce wiedziec jakie potrawy kwasnie sie jadlo i skad ten stan! Prosze was, nie zapomonajcie uzywac slow potocznie zapomnianych, sa one wazne i ułatwiaja komunikacje gdy nam sie podoba jakas osoba warto podejsc i spytac sie czy lubi miec na buzi minete, ot wlasnei takie wrzucenie sobie anegdotki wtedy osoba widzi ze posiadamy niesamowity intelekt! Znam zreszta duzo par ktore sie poznaly wlasnie w ten sposb!

Gość krzyś11lat
A ja już robiłem minetę koleżance:) Poprostu ssałem jej cipkę:) Wy też możecie

Krzysiu, ale ty jesteś jeszcze dzieckiem. Jak możesz robić takie rzeczy ?

Gość Czarek_
Jest jeszcze jedna definicja. Mineta to słowo wykrzykiwane w trakcie kłótni o pierwszeństwo dostępu do internetu w każdej polskiej rodzinie "Daj Mineta".

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość kakauwa
Lizanie kakauwy lasce hehe proste jak drut...

Gość kakauwa
ale szajse ta stronka nic sie nie spełnia więc do kitu te linki wiara wysyła http://yee.pl/ nie ma sensu tu patrzeć i tak sie nie spełni to co ma być w życiu to będzie i taki los człowieka niewierzcie pierdolon jak jakies błędy zrobiłem to sory za pisownie bo co dopiero sie ucze od kilku lat polskiego bo ogulnie jestem anglikiem bay...

Gość dobrze robie
mineta jest to lizanie warg sromowych kobiecie. jest to znakomite uczucie polecam!

przecież mineta to lizanie dupy kobietce !

Ale wy jesteście idiotyczni...wnioskując z waszych "dojrzałych i inteligentnych" odpowiedzi że wszyscy macie 14 lub 13 lat. Ktoś pyta się na poważnie i oczekuje poważnej odpowiedzi, jak wiecie nie żyjemy już w totalnej ciemnocie, jak np. chińczycy, co niektórzy myślą że seks uprawia się nogami. Więc powinniśmy cieszyć się z świadomości , której uczą nawet w szkołach(chodź polacy wciąż mało mówią o seksie). Mineta to pieszczenie narządów płciowych partnerki za pomocą języka. To taki żeński odpwiednik "obciągania", czyli miłości oralnej , której doświadcza mężczyzna. Jego partnerka ssie jego członka. Chociaż częściej spotykamy się z tym drugim(w końcu faceci), ale to pierwsze też ma liczne zastosowanie.

Gość koju
eeh te Emocjie az mozna sie posikać

Gość amelka13579
Szukasz jakiś strojów, w których Twój misio rozbudzi Cie do czerwoności ? Odwiedź dyskrecja.pl

Gość Patryk14lat
to co krzyś robił w porównaniu do mnie to nic. to że on robił minete to nic wielkiego moja dziewczyna jak miała 15lat to już była w ciąży więc pozdro ....

Gość gość
odcieli mineta tak sie mowi wiesz