Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak1

pytanie do kobiet...

Polecane posty

Gość chłopak1

czy jeśli mam nieco większy i bardziej okrągły tyłek to podoba wam się to,dzięki za poważne wypowiedzi:)

Gość Krolewna Sniezka i krasnoludek
Moj :* facet *: ma. Uwielbiam jego pupe!!!!!:D Do tego tak smiesznie chodzi i wtedy nia kreci i to jest takie takieee sweeeeeeet:D Jak sie kocha to sie kocha!:) Powiem szczerze ze na poczatku staralam sie przyzwyczaic.Potem obserwowalam z zaciekawieniem.No i teraz jak moge to sie przytulam!! Nie moge sie powstrzymac:) Jest wyjatkowy przez ta pupke hihi *:

Gość wkurzona estetka
Przepraszam Cię z góry, ale ja nienawidzę takiej budowy ciała u facetów. Nienawidzę jak facet jest jak baba (np. okrągła pupka, wcięcie w talii + szerokie biodra) no i ten sposób chodzenia jak kobieta. Masakra!!! Bleee!! Byłam z takim facetem krótki czas, ale potem przejrzałam na oczy!! Tragedia! Nie mówię w tym momencie o Tobie, bo przecież Ciebie nie znam, nie widziałam Cię, ale muszę gdzieś wylać swoje żale. Padło na ten topik ;) Krótko mówiąc ten facet powinien się urodzić kobietą, być może wtedy spełniałby jakąkolwiek rolę w społeczeństwie, a tak to pozostało mu tylko przytruwanie życia innym ludziom, którzy w przeciwieństwie do niego potrafią się odnaleźć we własnej skórze i czują się nienajgorzej ze swoją płcią. Jejciu, z czym do ludzi????