Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosik70

rak macicy

Polecane posty

prosze o wpisy tych wszystkich kobiet ktore przez to przeszly..moze bedzie mi troche latwiej kiedy opowiecie o sobie ?! jestem jeszcze przed ostatecznym wyrokiem ...boje sie strasznie ..ale wszystkie obiawy i mina pani doktor mowia chyba wszystko.....we wtorek ostateczne badania...prosze piszcie jesli to nie jest dla was klopot....cholera boje sie ...i niemam z kim pogadac ...a to chyba niestety nie sa moje urojenia ...z gory dzieki

Gość skad masz
pewnosc ze to rak? Jakie badania wykonalas?

O jakim wyroku mówisz? Raka macicy leczy się jak inne raki , a nawet można powiedziec, że lepiej, bo bez macicy ( czego Ci oczywiście nie zyczę) można żyć. Nie zamartwiaj się na zapas! Poczekaj na wyniki i bądź rozsądna. Z pewnością zaproponują Ci najlepsze leczenie więc się nie bój.

Gość skad masz
wiesz u mnie bylo tak ,ze po krwotokach miedzymiesiaczkowych,zrobiono usg i okazalo sie ze mam przerost endometrium,padla diagnoza ze moze byc rak,pobrano wynik histo i okazało sie ze jestem zupelnie zdrowa!! ale co przezylam przez 1,5 miesiaca,zanim pobrano material do badania,jest nie do opisania,wylazily mi wlosy,nie spalam nocami,zupelnie niepotrzebnie nie martw sie na zapas,pzdr

Moja koleżanka mając 35 lat przeszła tę chorobę 12 lat temu.Wyleczona zapomniała o tym. Była na rencie parę lat, ale jako ZDROWA osoba już ją straciła.Teraz tym bardziej bądz dobrej myśli.Medycyna jest po Twojej stronie. I najważniejsze: jeszcze jest szasa, że to fałszywy alarm.

dzieki za taka szybka reakcje ...jestem jeszcze przed pobraniem materialu histopatoplogicznego...ale juz po usg...macica nie wyglada najlepiej...mieszkam w londynie ...dobrze wladam angielskim ale niestety jezyk medyczny to dlamnie czarna magia i tym bardziej jestem przerazona ...bo nic z tego nie roumiem co do mnie mowia ...caly czas krwawie...biore tabletki na zatrzymanie krwawienia ale niewiele pomagaja ...plamienie pozostalo...wysokie cisnienie..i bole w okolicy miednicy i kregoslupa ..cholera chyba pojade do polski dokonczyc te badania...piszcie wlasnie o obiawach ..caly czas mam nadzieje ze sobie ubzduralam ....