Madzia0307 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne (Cilest). Po raz pierwszy stosuje taką antykoncepcje. No i mam pytanie może ktoś mi pomoże. Jak długo może trwać krwawienie? No wiem, że okres może trwać o kilka dni dłużej. Tylko, że u mnie krwawienie występuje już od 2 tygodni. Co mam zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiza_1988 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 U mnie przy pierwszym opakowaniu tabletek plamienie trwało cały miesiąc i ustało 2 dni przed okresem. Na szczęście przy drugim opakowaniu wszytsko się unormowało i teraz jest ok. Wg mnie nie masz czym się martwić. Jesli plan\\mienia bd występowały przy drugim opakowaniu skontaktuj się z ginekologiem. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzia0307 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 wielkie dzięki, bo już się bałam że będę musiała je odstawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adźka Napisano Wrzesień 27, 2006 ja bralam cilest przez ponad roku, wszystko bylo ok do czasu bo za ktoryms razem okres trwal 23 dni i lekarz od razu kazal przerwac branie pigulek. dopiero po 2 miesiacach zaczelam brac z powrotem, ale juz inne. wiem ze na poczatku moze byc roznie z tymi krwawieniami ale watpie zeby tak dlugie krwawienie bylo czyms normalnym, wiec moze tak dla upewnienia sie idz do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach