Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sara1

jak nie wygladac staro??

Polecane posty

mam pytanie.. poniewaz mam 19 lat i w sumie czuje sie mlodo... ale teraz coraz czesciej to sie zmienia.. poniewaz zauwazylam ze wygladam starzej niz wygladam a malo sie maluje i mam wrazenie ze wygladam na 30 lat i mam z tym duuuuzy problem. Co moge zrobic zebym sie wizualnie odmlodzila.

Gość nic nie zrobisz
nie maluj sie ! moze juz tak masz ze masz stare rysy ja mam 22 lata a wygladam na 18:)

Gość JolkaDObraJolka
Dlaczego wg Ciebie wyglądasz staro? Moze zmnien styl ubierania, kolor wlosow czy make-up!!;)

Gość nic nie zrobisz
nie maluj sie ! moze juz tak masz ze masz stare rysy ja mam 22 lata a wygladam na 18:)

Gość elysa
może tak Twoja uroda i tak Ci w genach rodzice przekazali. ja mam 33 a dosłownie każdy daje mi góra 25. Ale w mojej rodzinie to tak jest ,że ludzie wyglądają na młodszych niż są.

no ale moze sa jakies maseczki... co kolwiek.... uzywam tylko tuszu do rzes.. a pozatym mam 180cm wzrostu moze to tez sprawia ze wygladam starzej... pozatym mam blon wlosy wiec .. a przeniez blond odmladza

Gość no piszcie cosik
na pewno sama sobie cos ubzduralac i masz kompleksy...ale dobra rada, nie chodz do solarium, mlode panny wygladaja jakzniszczone kapcie :O

Gość lepsze sa na
a ile masz lat??

nic sobie nie ubzduralam.... chyba tak naprawde jest nawet kiedys kolezanka mi powiedziaal ze staro wygladam.. ale to bylo odrazu po maturach wiec moze to tylko stress

Gość staro to znaczy że na ile lat
wyglądasz, bo terz masz 19, tak?

noo.. mam 19 lat a wygladam na ok 25 ..30.. takie mam wrazenie

Gość a mozee
zbyt rzadko sie masturbujesz, ja robie to zcesto i wygladam o 10 lat młodziej, bo jednak orgazmy odmładzają , chyba nie musze ci o tym mowic, napewno dobrze o tym wiesz.A jak czesto srednio sie onanizujesz?moze powinnas zwiekszyc czestotliwosc masturbacji.