Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde doradźcie

drogi jest ten podkład rewlona colorstay--warto???

Polecane posty

Gość kurde doradźcie

ktoś ma

Gość kurde doradźcie
nikt nie ma?

Gość Semi mimi
No ja mam Revlon Colorstay ale ten pierwszy. Zobacz sama oto link: :) http://www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=3 A ja powiem o nim tak: Napewno jest bardzo trwaly( dlatego jest wsam raz na wesela,imprezy itp) Na codzien takze ale jest zbyt za ciezki bym powiedziala choc nie zapycha porow. Mozna go mieszac zkremem nawilzajacym wtedy efekt jest bardziej naturalny. Ja tak robie. Na zime pasuje. Zakrywa niedoskonalosci. Trzeba go szybko wsmarowac bo szybko wysycha na buzce. Ogolem daje mu 4. Nie jest zly i nie jest jakis rewelacyjny. Napewno bardzo trwaly to trzeba przyznac :)

Gość Semi mimi
O jego wielka zaleta to jego dlugotrwale matowienie. U mnie bez poprawek 5,6 h :)

Rzeczywiscie na dlugo matuje, zostaje na twarzy przez caly dzien, swietnie kryje i w ogole bylby naj... ale niestety zapycha pory ;(

Gość terrorka 5790
ciezko mi go ocenic ..zgadzam sie tym ze ladnie matowijest dlugotrwaly:) ale mi zatyka pory...i tworza mi sie pryszcze bo jest ciezki..zastanwiam sie czy go kupic tez wlasnie bo w zime sie sprawdzal