Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sARRRA

zaluje glosowania na PIS

Polecane posty

Gość sARRRA

nie wiem co mnie pchnelo w ogole do glosowania na kaczora ...jego partie myslalam ze moze oni w kocu zaprowadza porzadek w panstwie tymczasem bardz tego zaluje, mam nadzieje ze szybko zostana wywaleni...tam gdzie ich miejsce( rowniez gierycha i leppera) przez nich wstydze sie za swoj kraj w swoim kraju oraz na swiecie\ kosciolkowa cholota, pacynki w rekach busha mam nadzieje ze polacy- nie tylko ci ktorzy glosowali beda mieli odwage w razie potrzeby, odezu- stawic czola i zrocic rewolucje bo gorzej byc nie moze nienawidze tego kraju przez nich

Gość a ja dalej kocham
ten kraj bez wzgledu na to, kto w nich bedzie rzadzil. Aa to ja tez zaluje glosowania na pis :o

A JA TERAZ SIĘ Z WAS SMIEJE, BO OD RAZU POZNAŁAM SIĘ NA TYCH KARŁACH... TUSK TUSK I JESZCZE RAZ TUSK!!!!!!!!! PO RULES!!

a ja teraz jestem dumna, że głosowałam zgodnie ze swoim przekonaniem a nie z nagonką w mediach... nic to nie dało, ale przynajmniej teraz mam czyste sumienie :) bo faktycznie, jakbym na kaczki głosowała, to można się ze wstydu spalić...

Gość K.TRIM
BO JESTES TAKIM SAMYM PROSTAKIEM JAK NASI RZADZOCY A KOCHASZ GO- BO NOSA NIE WYCHYLILES POZA POLSKA WIES !!!

Gość o nie Tusk napewno
NIE rulez. Nawet teraz nie bede glosowac na tego palanta :o

Gość zzzzzzzzazaza
Pis można lubić lub nie, ale rozmowy korupcją nazwać nie można. Była to dobrze przemyślana i dobrze wymierzona prowokacja, jednak cały proceder nie ma znamion przestępstwa wg mnie. Oczywiście zszarga PIS tak jak to za pewne było przewidziane przez Leppera i zapewne nie tylko jego. PiS jest jaki jest i wielu ludzi go nie popiera, ja osobiście mam stosunek krytyczny ale nie przekreślam ich. Myśle, że mogą wiele dobrego zrobic i zrobliby gdyby doszło do koalicji z PO. Czemu nie doszło? Tusk zarządał prawa veta, czyli, że wszystkie uchwały i decyzje zależałyby praktycznie od niego. To warunek nie do przyjęcia dla PiS i ogólnie szalony. Lepiej byłoby dla Tuska przystąpić do koalicji na warunkach PiS (otrzymali by duże pieniądze i porządne ministerstwo). Tusk mógłby wtedy zbudowac silną partię i wszystkim żyłoby sie dobrze. Czemu więc do tego nie doszło? Czemu Tusk wybrał gorszy dla siebie wariant? Urażona duma z przegranych wyborów? A może wpływ dawnej władzy (Kwaśniewski, który popierał Tuska). Rządy PO oznaczały by "kontynuację", przynajmniej w pewnym stopniu. PiS za to to "ZMIANY", których postkomuniści chcieli uniknąć za wszelką cenę. PiS zyskał większość w wyborach do pralamentu - na nieszczęście dawnej władzy - więc co tu zrobic? Zdestabilizowac ten nowy rząd! Nie pozwolić im stworzyć satyswakcjonującej koalicji. Pozwolić by powstał niestabilny rząd mniejszościowy. lepper - to była niemiła konieczność, wszyscy rzucają PiS klody pod nogi i nie dziwne, że nie może realizowac swojego programu. A teraz to nagranie. Nie brzmi ono ładnie, szczególnie z wielkim nagłówkiem KORUPCJA który ustosunkowuje nas w konkretny, negatywny sposob. Tymaczesm czytając ten tekst z neutralnym nastawieniem szybko dojdziecie do wniosku, ze zrobiono z igły widły.

Gość sARRRA
chyba poproze o rogrzesznie- jak moglam bys tak gluupia wstydze sie kaczorow za: balagan i niedogadanie z innymi i tak benadziejnymi partiami (nie bylo w kim wybierac) za jego metr 150 w rerezentacji polski na swiecie i w kraju za zarozumialosc i pewosc siebie nie rerezentujac soba nic za nieznajomosc jezykow obcych za giertycha i leppera- ludzi potrzbujacych pomocy specjalisty... prosze o rozgrzeszenie.... i jedyne o co proze - mlodych- o to- zeby sledzili losy polski,polityke i dziekuje panu kwasniewskiemu ze byl i zaluje zae juz nie jest !!! to tyle

Gość martin77789
a to wasza wina, bo kazdy ma gdzies chodzenie na wybory zero zaangazowania, rozeznania i checi macie co chcieliscie jak powiedziala sara - wies poszla glosowac bo inteligencja nie chce i nie ma czasu jak mowi tym sie zajac gratulacje- i powodzenia-dobrze ze wyemigrowalem i mam gdzies co powiecie bo jest mi dobrze gdzie jestem... choc przezywam bo wszyscy wiedza co sie w polsce dzieje i jest mi wstyd ze nie moge powiedziec ze sie urodzilem we wloszech,francji czy nawet mexyku!!!!!!!!!!!! jeszecze raz gartuluje poilsko- uspienia politycznegoz zginiemy kolejn raz zobaczycie...!!!! jesli sie nie przebudzicie