Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matko..

Dzisiaj ide do gina pierwszy raz!

Polecane posty

Gość o matko..

Mam starcha jak nie wiem co ,mimo ze mam 22 lata jeszcze nie bylam.Boje sie ze mnie zjedzie od podstaw.:(

Gość susi
głowa do góry :)

Jesli Cie zjedzie to po prostu wyjdz z gabinetu. Nie ma sesnu kontynuowac wizyty u takiego lekarza. Choc przekonana jestem ze wszytsko bedzie dobrze:)

Gość o matko..
dziekuje kobietki,mam tez taka nadzieje;)

Gość o matko..
dziewczyny jestem juz po ;)Nie bylo tak zle, pani ginekolog byla barzdo mila;)

no to super :) ja swoją pierwszą wizytę wspominam miło, ginekolog był bardzo delikatny i naprawdę skrępowanie trwało moze 5 sek :)

Gość o matko..
kobietki mam jeszcze jedno pytanie odnosnie samej wizyty.Na pocztaku oczywiscie pani gin. przeprowadzila wywiad,kiedy pierwsza miesiaczka,ostatnia czy dziewica i takie tam.No tak sie składa że jestem jeszcze dziewica, troszke to zdziwilo p. gin. ale niewzne.Potem na samolocik włożyła mi palec w pochę i uciskala brzuch,wrazie czego mialo byc badanie przez odbyt naszczescie sie obylo bez tego ;).Potem USG brzuszne,powiedziala ze USG pochwowe narazie sobie odpuscimy.Na koncu zapisla mi tabsy Diane 35 bo mam nieregularne miesiaczki oraz jako srodek anty.Co o tym sadzicie o tym badaniu???Myslalam ze wiecej tego bedzie?Niektóre dziewczyny opisuje tu o wzierniku itd. czy ta wizyta byla jak trzeba przeprowadzona??

Nie mogła użyć wziernika własnie dlatego ze jestes dziewicą :) A samo badanie jak najbardziej ok, prócz jednego- nie zleciła badan krwi?

Gość o matko..
natte dziekuje za odp. ;)

Gość mogła
uzyc wziernika i powinna. A tak to nie masz pojęcia jak wygląda szyjka i czy nic się nie dzieje. A gdzie profil hormonalny i badania krwi ?